Elektriline tõukeratas GPad Joyride

Pamatinformācija

GPad Joyride peidab endas funktsioone ja võimalusi, mis kaasnevad tavaliselt palju kallimate tõukeratastega. Ärge laske ennast Joyride tagasihoidlikust välimusest petta - ta on üllatusi täis.

Prece ir arhivēta

Joyride’i 10 tollised õhkrehviga rattad teevad ka kehvemal pinnasel sõitmise muretuks. 10 tollistele ratastele tõttavad appi ka eesmine ja tagumine vedrustus, mis vähendavad tunduvalt aukudest ja äärekividest tulenevaid pauke ja loksutusi. Tänu nendele teguritele on tõukeratta tippkiirusega isegi täiesti normaalne sõita, see tähendab siis 35 km/h. Ka aku üle ei anna kurta, sest Joyride’i sõiduulatus võib vabalt küündida isegi 40 kilomeetrini. Võib tunduda, et suur aku, vedrustus ja rattad teevad selle tõukeratta väga raskeks, kuid nii see ei ole. Kaaludes kõigest 15 kilogrammi, on Joyride kergesti kokku volditav ja käeotsas transporditav. See tõukeratas on tõsine tööloom, mis ei jäta sind teel hätta.

Parema nähtavuse jaoks on tõukerattal ees ja taga tuli, mis võimaldavad ka pimedas liigelda. Efektiivseks pidama saamiseks on tõukerattal taga ketaspidur. Turvalisuse huvides on tõukerattale lisatud üks piirang gaasi andmisel. Nimelt muutub gaasipedaal kasutatavaks alles siis, kui tõukeratas juba veereb. See tähendab, et esimese väikese tõuke peab kasutaja ise tegema.

Tõukeratta LCD ekraanilt on näha kõik vajalik informatsioon: kiirus, aku laetustase, käik, odomeeter. Kui tõukeratta ühtegi funktsiooni kolme minuti jooksul ei kasutata, lülitab ta end ise välja, et säästa akut.


Tootja GPad
Aku 13Ah, 48V
Rehvitüüp õhk
Eemaldatav aku Ei
Eesmine pidur Puudub
Tagumine pidur Ketas
Amordid Eesmised
Veotüüp Tagavedu
Seisujalg Jah

Veiktspēja

Riepas tips
Pneumatic tires

Barošana

Akumulatora ietilpība
13 000 mAh

Citi

Suspension
Front suspension
Other extras
Kickstand

Produktu kodi

EAN
4744441013477
Ražotāja kods
4744441013477

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt