E-TWOW Booster GT hall

Pamatinformācija

Proovi E-TWOW kõige sportlikumat tõuksi ja kiirenda kuni 40km/h! E-TWOW S2 Booster GT on tavalise tõukeratta ja elektritõuksi ülivõimas hübriid. Võrreldes Booster V Spordiga, on Booster GT-l võimsam mootor ning suurem aku. Booster GT tuleb koos uhiuu

Prece ir arhivēta

Proovi E-TWOW kõige sportlikumat tõuksi ja kiirenda kuni 40km/h!
E-TWOW S2 Booster GT on tavalise tõukeratta ja elektritõuksi ülivõimas hübriid. Võrreldes Booster V Spordiga, on Booster GT-l võimsam mootor ning suurem aku. Booster GT tuleb koos uhiuue ekraaniga, milles on uuendatud tarkvara, mis pakub veelgi mugavamat kasutajakogemust. Edasi on arendatud ka kiirusehoidja ja akunäidiku funktsionaalsust, mis nüüd on täpsemad kui kunagi varem.
Uuenduste nimekirja kuulub ka edasiarendatud voltimismehhanism, mida on võrreldes vanaga kordades kergem avada. Lisaks on Booster GT kere, võrreldes eelmiste mudeliga stabiilsust ning mugavust silmas pidades ehitatud natukene pikemaks. E-TWOW tõukerataste väljatöötamisel on mõeldud isegi sellele, et vajadusel oleks akut ja kontrollerit võimalikul kerge vahetada. Mida veel ühelt tõukerattalt tahta?
Sõites elektrilise tõukerattaga, soovitame kanda kaitsmeid ning kiivrit.

Produktu kodi

EAN
4744441014412
Ražotāja kods
1755

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt