DUALTRON III

Pamatinformācija

Dualtron III on Lõuna-Korea firma Minimotors poolt toodetud ultra-võimas elektritõuks, mis järgneb maailmas suurt populaarsust kogunud Dualtron II-le. Tõuksi 2 mootorit annavad koondvõimsuseks 3.6kW, mida varustab energiaga 28Ah/1658Wh aku. Kokku täh

Prece ir arhivēta

Dualtron III on Lõuna-Korea firma Minimotors poolt toodetud ultra-võimas elektritõuks, mis järgneb maailmas suurt populaarsust kogunud Dualtron II-le. Tõuksi 2 mootorit annavad koondvõimsuseks 3.6kW, mida varustab energiaga 28Ah/1658Wh aku. Kokku tähendab see uskumatult head kiirendust, kiirust, mis võtab silma märjaks ja sõidu-ulatust, mis toob naeratuse näole. See on lastehaigustest vaba usaldusväärne tõuks, millega saabsõita nii linnas kui maal, nii teel kui metsas. Dualtron III sisaldab Dualtron II-ga võrreldes palju uuendusi, millest mitmed pärinevad kasutajate soovitustel:
  • Elektrooniline pidurdus kombinatsioonis hüdrauliliste ketaspiduritega
  • Volditav lenks
  • Uus hästireageeriv vedrustus, mis toimib efektiivsemalt
  • Tugev sisekummita rehv, mis peab paremini vastu ja pakub paremat haaret ning vedrustust
Uued heledamad LED-tuled ning lisaks ka disainvalgus lenksutorul ning platvormi all. Oma ABS pidurite, volditava lenksu ning 3-astmelise muudetava vedrustusega on Dualtron III üks modernsemaid tõukerattaid, mis käesoleval hetkel on saadaval. Lisada võib ka ka sõrmejälje lugejaga luku, täiendava aku, laadija või kiirlaadija.
Sõites elektrilise tõukerattaga, soovitame kanda kaitsmeid ning kiivrit.

Produktu kodi

EAN
4744441019127
Ražotāja kods
1801

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt