E-TWOW S2 Booster Plus punane

Pamatinformācija

Booster Plus 8.7 Ah on Booster Plus 7.5 Ah suurema akuga versioon, pakkudes kuni 30km läbisõitu. 500W mootor laseb tõukerattal sõita kuni 30km/h. Booster Plus on võimekas, jäädes samas väikseks ja kergeks. Booster Plus on varustatud uue kontrolleriga

Prece ir arhivēta

Booster Plus 8.7 Ah on Booster Plus 7.5 Ah suurema akuga versioon, pakkudes kuni 30km läbisõitu. 500W mootor laseb tõukerattal sõita kuni 30km/h. Booster Plus on võimekas, jäädes samas väikseks ja kergeks.
Booster Plus on varustatud uue kontrolleriga, mis tagab tõukerattale meeldivalt sujuva kiirenduse. Sõidu muudab ühtlasemaks uus pehmem ja parema haakuvusega tagaratas. Tõukeratta laadimispesa on muudetud vastupidavamaks ja 100% veekindlaks. Uuendatud värviline LCD ekraan on erksam ning teeb end paremini nähtavaks nii valges kui pimedas. Tõuksi enda teevad pimedas nähtavaks uued suured tagatuled. Booster tuleb paksema platvormiga ning suurema akuga, kuid see eest ka veelgi mugavama vedrustusega.
Kõigele lisaks on mootoriga esipidur varustatud patenteeritud KERS-süsteemiga, mis muudab pidurdades liikumise energia elektrienergiaks ning laeb sellega akut. Sama tehnoloogiat kasutatakse isegi Vormel-1 autodes!
Sõites elektrilise tõukerattaga, soovitame kanda kaitsmeid ning kiivrit.

Produktu kodi

EAN
4744441013934
Ražotāja kods
773

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt