FOCUS T2/BARLOW 2X 1,25 ADAPTER

32,99 €

Pamatinformācija

If you'd like some flexibility in your astrophotography set-up, consider the Focus T2 Barlow & T-Adapter.
Focus T2 Barlow adapter on valmistatud ühest tükist cnc-töödeldud alumiiniumist ja sellel on täielikult mitmekordse kattega lääts parima optilise jõudluse saavutamiseks. Läätsed koosnevad akromaatilistest läätsedest, et minimeerida kromaatilist aberratsiooni ja pakkuda kasutajale parimat vaatamiskogemust. Seda 1,25-tollist lisatarvikut saab kasutada kolmel viisil: 2X Barlow'na visuaalseks kasutamiseks, esmase fookuse T-adapterina või "Barlowed" T-adapterina, et saada kahekordne suurendus ja täiendav fookuse reguleerimise võimalus. Universaalset Barlow & T-adapterit saab otse karbist välja võttes kasutada 2X Barlow'na. Asetage mis tahes 1,25-tolline okulaar kambrisse ja saate nautida kahekordset suurendust, säilitades samal ajal kõik okulaari silmaulatuse eelised. Focus T2 Barlow & T-adapterit saab kasutada ka esmase fookuse fotograafia jaoks, mis tähendab, et kasutate teleskoopi fotograafilise objektiivina - väga suure fotograafilise objektiivina! Lihtsalt keerake ühiku alumine osa lahti, et eemaldada Barlow ja libistage kroomitud toru teleskoobi 1,25-tollisesse fokuseerijasse või adapterisse. Kinnitage see kindlalt paika fokuseerija või adapteri pöidlakruviga. Adapteri ülaosas olevad T-keermed keerduvad T-rõngasse (müüakse eraldi), mis on mõeldud kinnitamiseks teie DSLR- või SLR-kaamera brändispetsiifilisele kinnitusrõngale. Palun pange tähele, et mõned teleskoobid, eriti "kiired" refraktorid ja Newtoni teleskoobid, võivad mitte omada piisavalt fookuse reguleerimist, et võimaldada fotograafilisel pildil fookusesse tulla, kui seda kasutatakse esmase fookuse režiimis. Sellistel juhtudel võimaldab Barlow T-adapterile lisamine teleskoobil fookusesse jõuda. "Tele-Extended" režiimis kahekordistab Barlow teleskoobi fookuskaugust ja f/ suhet, mis tähendab, et sensorile või filmiplaanile jõudev pilt on kaks korda suurem kui esmase fookusega pilt. Esmase fookuse ja tele-extended fotograafia on populaarsed lühiajaliste piltide tegemiseks nii maismaaobjektidest kui ka taevakehadest, nagu Kuu. Barlow & T-adapter on kolm tarvikut ühes! 2X Barlow: kasutage visuaalse vaatluse ajal igat 1,25-tollist okulaari kahekordse suurenduse saamiseks. Esmase fookuse fotograafia: kasutage selle tarviku T-adapteri osa, et muuta teleskoop hiiglaslikuks teleobjektiiviks. Tele-extended fotograafia: kasutage T-adapterit koos Barlow'ga, et saada kahekordne suurendus esmase fookuse režiimis. T-keermed võtavad vastu kaamera brändispetsiifilise T-rõnga (müüakse eraldi).

Produktu kodi

EAN
7391879049034

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt