KENKO SKYMEMO T PORTABLE TRACKING PLATFORM BLACK

329 €

Ikmēneša maksājums sākot no 11,21 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Ultra lightweight and portable tracking platform with easy operations directly from your smartphone.
SKYMEMO T kaasaskantav jälgimisplatvorm võimaldab teil tähti ja tähtkujusid jälgida otse oma nutitelefonist. Lihtsalt laadige oma telefonile alla SKYMEMO T rakendus tasuta ja juhtige SKYMEMO T otse oma nutitelefonist. SKYMEMO T on varustatud üldiste 5 jälgimisrežiimiga. Lisaks "Sideraalne" pildistamisrežiimile osutuvad need teised režiimid eriti abiks päikese- ja kuuvarjutuste ajal. Tähtede pildistamiseks sobiv SKYMEMO T on varustatud "0,5x jälgimisrežiimiga", mis on eriti sobiv tähtede pildistamiseks, kui soovite oma fotodesse lisada nii maapinnal oleva horisontaalse joone kui ka tähistaeva kohal. See jälgimisrežiim võimaldab sujuvat ja aeglast jälgimiskiirust, mis takistab maastiku nihkumist. Sisseehitatud intervallifunktsiooniga ühendades SKYMEMO T ja peegelkaamera katikujuhtmega (kaasas ei ole), saate jälgimise ajal teha regulaarsete intervallidega pilte ja seega teostada intervallpildistamist. Ajavahemik SKYMEMO T on varustatud ka ajavahemiku režiimiga ajavahemiku pildistamiseks. Polaartelg teleskoop on kaasas Kõige olulisem asi, mida equatoriaalsete kinnituste puhul arvesse võtta, on polaartelje seadistamine. SKYMEMO T on varustatud kinnitatava polaartelje teleskoobiga, mis võimaldab equatoriaalteleskoobi täpset joondamist polaarteljega. Lisaks toetab heleda väljavalgustuse funktsioon polaartelje joondamist. Kenko SKYMEMO T kasutab toiteallikana 4 AA alusel patareisid (kaasas ei ole). Seda saab kasutada pidevalt umbes 24 tundi.

Produktu kodi

EAN
4961607398852

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt