KENKO SKYMEMO MINI PORTABLE TRACKING PLATFORM

409 €

Ikmēneša maksājums sākot no 13,94 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Compact tracking platform for astrophotography and time-lapse shooting
Kenko SKYMEMO mini on jälgimisplatvorm, mis omab kahte režiimi: ekvaatoriline montaažirežiim astronoomiliseks fotograafiaks ja pööramisrežiim, mis on mugav ajalõpu fotograafiaks. Seadmele saab laadida kuni 5 kg. Kuigi see on kompaktne ja kerge keha, saab see töötada kuni 20 tundi 4 AA patareiga. See võimaldab täismahus astronoomilist ja ajalõpu fotograafiat isegi tavalise statiiviga. Lisaks on varustatud LCD monitoriga, mis muudab režiimi oleku kontrollimise lihtsaks. Kompaktne jälgimisplatvorm tähtede ja ajalõpu fotograafiaks. Kerge ja kompaktne disain. Lihtne juhtimismenüü LCD ekraani kaudu. Mitmed funktsioonid. Kuni 20 tundi tööaega 4 AA suurusega patareidega (ei ole kaasas). Paigaldatud mitmeotstarbeline funktsioon pildistamiseks. Kenko SKYMEMO mini on elektriline panoraampea, mis on varustatud kaasaskantava ekvaatorilise montaažirežiimi ja pööramisrežiimiga ajalõpu fotograafia jaoks ning säilitab kompaktse keha mõõtmetega 84x86x65 mm (väljaulatuvused välja arvatud) ja on kerge kaaluga 630 g. Selle ühe ühikuga saate mitte ainult päeval ajalõpu filme teha, vaid saate ka jälgida taevakehadele järgnevat tähtede fotot. Ruudukujuline disain vähendab kandmisruumi. Toide AA patareidest kuni micro-usb-ni. Kenko SKYMEMO mini töötab 4 AA patareiga (ei ole kaasas). Lisaks on sellel microUSB port, mille kaudu saate toita selle toite mobiilsest USB laadijast (stabiilse toite saamiseks seadke palun 4 AA patareid isegi siis, kui toide toimub USB kaudu). Maksimaalne tööaeg on ainult 20 tundi, kuid USB porti toitega saab seda lõputult tööle jätta. Varustatud kahe suure ja väikese vaateauguga Polari leidmiseks. Suure ja väikese vaateaugu abil saate allosas oleva peamise keha kaudu otsida Põhjanaela, et saaksite polaartelje lihtsalt joondada. Reguleerige esmalt suure vaateauguga (F7mm) umbkaudu ja seejärel tehke peeneid reguleeringuid väikese vaateauguga (F4mm). Kombineerides SKYMEMO mini jälgimisplatvormi Skymemo Pinpoint Wedge'iga (valikuline), muutub polaartelje joondamine veelgi täpsemaks ja lihtsamaks.

Produktu kodi

EAN
4961607095218

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt