KOWA SPOTTINGSCOPE TSN-99A PROMINAR 30-70XW ZOOM

4 259 €

Ikmēneša maksājums sākot no 145,16 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

The new TSN-99 PROMINAR Series is the evolution of over six decades of Japanese optical design and technology. It utilizes the very best from Kowa’s optical heritage and benefits from features, technology and engineering developed by generations of Kowa optical experts.
TSN-99 Prominar on populaarse TSN-880 seeria edasiarendus ning see on Kowa esimene vaatlustoru, mis kasutab nii kumerat XD läätse kui ka puhtast fluoriitkristallist läätse. See omab Kowa seni suurimat objektiivläätse, mille läbimõõt on 99 mm, pakkudes suurepärast valgustundlikkust ja erakordset detaili ilma kromaatilise aberratsioonita. Vaatlustoru on varustatud täiesti uue disainiga, millel on sujuv ergonoomika ja kõrgekvaliteediline tehnoloogia ning seda on lihtne kasutada pikka aega välitingimustes, isegi rasketes tingimustes. Kere on valmistatud 100% magneesiumsulamist ja see on üks kompaktsemaid ja kergemaid suure objektiiviga vaatlustorusid oma klassis, muutes selle teistest mudelitest kaasaskantavamaks. Nagu eelnevad mudelid, omab TSN-99 Kowa kiirteravustamist (topelsteravustamine), mis võimaldab kiiret tegevust, et tuua subjekt detailideni vaid mõne sujuva pöördega, samas kui peeneteravustamine pakub sõrmeotstega täpset kontrolli, pakkudes suurepärast teravustamistäpsust, võimaldades isegi minimaalseid kohandusi isegi kindaid kandes. Optiline konstruktsioon koosneb Kowa ainulaadsetest puhtast fluoriitkristallist läätsedest ning vaatlustoru omab nende seni suurimat objektiivläätse läbimõõduga 99 mm. Koos Kowa XD läätsega, millel on äärmiselt madal hajumisomadus, pakub vaatlustoru hämmastavat pildikvaliteeti suurepärase värvibriljantsi ja minimaalse kromaatilise aberratsiooniga isegi suurenduse korral. Objektiivläätse kaitseb täiendavalt Kowa unikaalne KR-kate, mis tõrjub mustust, niiskust ja tolmu pinnalt. Vaatlustoru on täielikult ühilduv kogu Kowa lisatarvikute valikuga. Kowa TSN-99 on saadaval nii sirge kui ka nurga all oleva versioonina, valides 30-70XW suumokulaari või 40XW äärmiselt laia vaatenurgaga okulaari. Peamised funktsioonid: 99 mm objektiivlääts Kumer XD lääts ja puhas fluoriitkristallist lääts Kergekaaluline Pööratav päikesevari Topelt statiivikinnitus Kiiresti eemaldatav okulaarifunktsioon Filtrikeere vaatlustoru korpuses.

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 399,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 229,99 €
  • Insurance (1 year) - 259,99 €
  • Insurance (2 years) - 399,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
4580614170802

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt