KIT FOCUS OPTIMUM 30-60X85 SIRUI R3213-VH10X

1 799 €

Ikmēneša maksājums sākot no 61,32 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Complete kit with Focus Optimum spotting scope and Sirui carbon tripod
Täielik komplekt koos Focus Optimum vaatlusvahendi ja Sirui süsinikkiust statiiviga. Focus Optimum vaatlusvahendil on ülim optiline konstruktsioon, tänu millele saavutatakse teravate detailide ja suure kontrastsusega suurepärane pildikvaliteet kogu vaateväljas. Tänu edasijõudnud optilisele kattele on värviedastus tõetruu ning näitab looduse suurepärasust sellisena, nagu see on. Optilise konstruktsiooni tõttu on võimalik näha detaile isegi pimedas ja keerulistes tingimustes ning vähenevas valguses. Haare on stabiilne, tasakaalustatud ja tundub loomulik. Vaatlusvahendil on vöökohtade fookusrõngas ja ratastel on õige vastupanu, mis võimaldab teil kiiresti teravust leida, olenemata sellest, kas sajab vihma või kandate paksu talvesõrme. Okulaaril on keeratav silmamuna tass mugava vaate jaoks prillidega või ilma. Kere koosneb alumiiniumi ja magneesiumi sulamist, et luua kerge, kuid samal ajal äärmiselt vastupidav kere, mis talub kõiki ilmastikutingimusi. Kere on kaetud vastupidava ja vastupidava kummikattega, mis talub kõiki looduse elemente ja pakub samal ajal head haaret nii kindadega kui ka ilma. 85 mm esiläätsel on edasijõudnud FMC-kate, mis tagab selge pildi isegi halbades ilmastikutingimustes. Focus Optimum on veekindel ja lämmastikuga täidetud, mis tähendab, et vaatlusvahendis ei teki kunagi kondensatsiooni. Sellel on praktiline kaitsekott, et kaitsta ja kanda vaatlusvahendit alati, kui seda kasutate. Statiiv Sirui R-3213X on ümberkujundatud ämblik, mis tagab suurenenud stabiilsuse ja kandevõime. Süsinikkiust uus ristmustriline kihtide muster tagab märkimisväärselt suurenenud stabiilsuse ja vibratsiooni vähendamise. Uus jala nurga lukustamise süsteem võimaldab valida ühe kolmest nurga asendist kiiresti ja usaldusväärselt. 3-punktiline lukustusplatvorm muudab statiivi kiireks ja turvaliseks üleminekuks fotost videost. Kiiruse ja mugavuse huvides on igal jalal automaatne jala nurga lukustusmehhanism. Kerge 10-kihiline 100% süsinikkiust jalg. Lame platvorm saab asendada 75 mm kausiga (kaasas) või kesksambaga (370 mm) lisakõrguse saamiseks (kaasas). Sisseehitatud liblikõõnsus muudab horisontaalsed reguleerimised kiireks ja lihtsaks. Vahetatav kummijalg/roostevabast terasest nael. Vaht kahele jalale Riputuskonks on ka kuuskantvõtme tööriist. Märkus! Maksimaalne kõrgus ainult lamebaasiga on 143 cm. Kesksamba paigaldamisel on maksimaalne kõrgus 180 cm.

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 219,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 129,99 €
  • Insurance (1 year) - 229,99 €
  • Insurance (2 years) - 349,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Produktu kodi

EAN
119008

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt