Canon AS-1200

10,99 €

Pamatinformācija

See 12-kohaline pool-lauakalkulaator on varustatud nutika kaarekujulise disaini ja mitme abifunktsiooniga. Teiste omaduste hulka kuuluvad topelttoitefunktsioonid, kaldu paigutatud ekraan ja stiilne tumehall viimistlus. Omadused: - 12-kohaline pool-l
See 12-kohaline pool-lauakalkulaator on varustatud nutika kaarekujulise disaini ja mitme abifunktsiooniga. Teiste omaduste hulka kuuluvad topelttoitefunktsioonid, kaldu paigutatud ekraan ja stiilne tumehall viimistlus. Omadused: - 12-kohaline pool-lauakalkulaator kaarekujulise korpusena - Ülemine ja alumine korpus on valmistatud Canon taaskasutatud materjalist - Märkimine (MU), pöördumine (RV) ja üldsumma (GT) funktsioonid - Ümardamine ja koma valik - Topelttoide (päikeseenergia ja patarei) - Suur kaldu paigutatud ekraan 12-kohaline pool-lauakalkulaator rohelise disainiga Suure kaldu paigutatud LCD-ekraani tõttu on sellel 12-kohalisel kalkulaatoril lihtne ühe pilguga erinevates valgustingimustes kõiki numbreid lugeda. Kasutajasõbralik paigutus - selge klaviatuur ja suured värvikoodiga klahvid - tagavad numbrite lihtsa ja veavaba sisestamise. Roheline eelis Andke oma ettevõttele roheline eelis selle tõhusa ja keskkonnasõbraliku 12-kohalise kalkulaatoriga, mille plastikkest on valmistatud Canon taaskasutatud koopiamasinatest. See on ideaalne lahendus avalikele ja erasektoritele, kellel on roheline hankepoliitika, samuti kõigile vastutustundlikele ettevõtetele, haridusasutustele ja keskkonnateadlikele inimestele. Energiatõhus Olenemata valgustingimustest ei jäta see topelttoitega, päikese- ja patareitoitel kalkulaator teid kunagi hätta. Automaatne väljalülitusfunktsioon lülitab kalkulaatori välja, kui seda ei kasutata umbes 7 minutit, et säästa energiat. Abifunktsioonid Lihtsustage arvutusi ja säästke aega mugava liblüliti abil, mis võimaldab lihtsat koma valikut ja ümardamist. Teiste funktsioonide hulka kuuluvad märkimine (MU), pöördumine (RV) ja üldsumma (GT) arvutused.
Type Desk Calculator
Memory Key 3
Print Function No
Display Digits 12
Display Rows 1
Colour Grey
Material Housing Plastic

Izmēri un svars

Bruto svars
0.2 kg
Iepakojuma platums
123 cm
Iepakojuma augstums
17.7 cm
Iepakojuma garums
3.7 cm

Produktu kodi

EAN
4960999673677
Ražotāja kods
4599B001

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt