Sülearvuti Lenovo IdeaPad L340-15IRH Gaming

Pamatinformācija

Üks tõsine mänguri sülearvuti Kui Sinu arvutiks on IdeaPad L340, siis ei lähe Sa niisama mütsiga lööma - Sa lähed võitma! Sülearvutil on võimekad komponendid, uhke disain ning täis-suuruses taustavalgustusega klaviatuur. Vapustav heli IdeaPad L340 j

Prece ir arhivēta

Üks tõsine mänguri sülearvuti
Kui Sinu arvutiks on IdeaPad L340, siis ei lähe Sa niisama mütsiga lööma - Sa lähed võitma! Sülearvutil on võimekad komponendid, uhke disain ning täis-suuruses taustavalgustusega klaviatuur.

Vapustav heli
IdeaPad L340 juures on kasutatud Dolby Audiot™, et saaksid saaksid kuulda mängude heli nende parimal kujul. Las heli tõukab Sind tagant ning motiveerib mängus jätkama ka siis, kui Sul on kuulid otsas või rehv tühi!

Sinu privaatsus loeb!
Elame ajal, kus privaatsust on üha vähem ning seetõttu ongi Lenovo välja töötanud spetsiaalse süsteemi, mis võimaldab Sul oma käega füüsiliselt sülearvuti veebikaamerale katte ette tõmmata. Enam pole vaja kleeplinti, et tunda end tõeliselt turvaliselt.

Mängi, mitte ära tegele aku laadimisega!
Kuni 9.5 tundi aku tööaega hoiab Sind mängimas nii kaua, kuni vajad! IdeaPad L340 omab ka kiirlaadimise võimalust, mis lubab Sul kõigest ühe tunniga saada uskumatud 80% aku täituvusest või 120 minutiga 100%-ni.


Tootja Lenovo
ühendusliides M.2 PCIE
Ekraani suurus 15,6"
Ekraani resolutsioon 1920x1080 Full HD
Graafikakaart nVidia GeForce GTX 1050
Operatsioonisüsteem Windows 10 Home 64bit
Klaviatuuri paigutus Nordic
Protsessori tootja Intel®
Protsessori tüüp Core i5
Värvus must
Bluetooth Bluetooth 4.2
Protsessor 9300H
Mälu tüüp DDR4
Ekraani tüüp LED IPS
Ekraani pind Matt
Mikrofoni sisend Jah
Graafikakaardi mälu tüüp GDDR5
HDMI Jah
Kõrvaklappide väljund Jah
LAN (RJ45) 10/100/1000
ID kaardilugeja Ei
Sõrmejäljelugeja Ei
Kõlarid Jah
Puutetundlik ekraan Ei
Touchpad Multitouch
Klaviatuuri taustvalgustus Jah
Mäluseadme tüüp SSD
USB tüüp-C Jah
Operatsioonisüsteem Windows

Produktu kodi

EAN
193386514619
Ražotāja kods
81LK002EMX

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt