ASUS ZenBook Pro 15, puutetundlik FHD, i7, 16GB, 512GB, GTX1650Ti, Hall, ENG - Sülearvuti

Pamatinformācija

Kõige kompaktsem disain üldse ZenBook 15 on teerajaja uuel ülima kaasaskantavuse ajastul, kuna selle korpus on ülikompaktne ja ülikerge. Nelja küljega NanoEdge-ekraaniga Zenbook 15 on üks maailma väiksemaid 15-tolliseid sülearvuteid. SCREENPAD™ 2.0

Prece ir arhivēta

Kõige kompaktsem disain üldse
ZenBook 15 on teerajaja uuel ülima kaasaskantavuse ajastul, kuna selle korpus on ülikompaktne ja ülikerge. Nelja küljega NanoEdge-ekraaniga Zenbook 15 on üks maailma väiksemaid 15-tolliseid sülearvuteid.

SCREENPAD™ 2.0 - lõputud võimalused!
ScreenPad™ 2.0 on ASUS revolutsiooniline ekraan sülearvuti klaviatuuri all, mis on korraga hiir ning teine pisem ekraan. ScreenPad 2.0 saab kasutada mitmel erineval kombel - see saab asendada numbriklaviatuuri, tuua Sinuni enimkasutatud lühendid (kopeeri, kleebi, salvesta, tee ekraanipilt, jpm) ja rakendused (näiteks Evernote või Spotify) või anda võimaluse liikuda sülearvuti erinevate desktop'ide vahel. Kuna see pisike ekraan on otse klaviatuuri all, siis on see alati käe ulatuses ning kergesti kasutatav. ASUS on ScreenPad 2.0 pidevalt arendamas ning teeb koostööd ka mitmete teiste tarkvara tootjatega, et tuua lisafunktsioone üha rohkematesse rakendustesse.

Piiramatu ilu
Disainitud, pakkumaks teile võimalikult palju ekraaniala vähima füüsilise ruumiga; uus raamita, neljapoolne ZenBook 15 NanoEdge disain on lihtsalt hingemattev: see muudab kõik visuaalid reaalsemaks ning vähendab silmade osakssaavat koormust. Üliõhukesed raamid on külgedel on vaevumärgatavad. Selle efekt on tõeliselt oivaline - see on nagu lõpmatuse bassein teie silmade jaoks!

Disainitud teile mõeldes
Kõikide ZenBook arvutite puhul on meie peamiseks prioriteediks teie mugavus. ZenBook 15 läheb aga veelgi kaugemale oma eksklusiivse ErgoLift liigendiga - see on inseneriteaduse meistriteos, mis on disanitud kallutamaks klaviatuur teile kõige mugavamasse trükkimisasendisse. Kuid see ei ole veel kõik: hoolikalt kalkuleeritud kallak parandab ka jahutus- ja helifunktsiooni.

Piiranguteta jõudlus
Loodud teie loovuse suurendmiseks, säilitab ZenBook 15 vaatamata oma suurusele oma jõudluse. See on loodud, pakkumaks teile kogu toorest jõudu, mida te vajate pingutusteta töötamiseks arvutiga. Selle uusim Intel® Core™ protsessor ja kõrgeima kvaliteedi ja jõudlusega komponendid tagavad selle, et ZenBook 15 ei sunni teid kunagi ootama. Ükskõik, kas te loote keerulisi dokumente, kaevandate andmeid, retušeerite fotosid, toimetate videosid või teete lihtsalt pausi mängimiseks, ZenBook 15 võimaldab teil teha enamat - ja teha seda kiiremini.

Displejs

Ekrāna virsma
Glancēta

Interfeisi

HDMI
Nav
DisplayPort
Pirkstu nospiedumu sensors

Citi

Krāsa
Pelēka

Produktu kodi

EAN
4711081503156
Ražotāja kods
UX535LI-KS435T

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt