27" nõgus WQHD LED VA-monitor Samsung

Pamatinformācija

Full HD-st kuni 1,7 korda suurema pikslitihedusega WQHD tagab uskumatult detailirikka ja terava kujutise ning loob ka laiema tööala, nii et saad dokumente ja veebilehti ekraanil rohkem kuvada, ilma et oleks vaja kerida või suumida.

Prece ir arhivēta

Kiire värskendussagedus 144 Hz
Kiire 144 Hz värskendussagedus tagab laitmatult sujuva pildi ja seda on võimalik reguleerida ka 60 Hz või 120 Hz peale, et monitor töötaks just nii nagu soovitud.

Silmadele mugav nõgusus
Pikema aja jooksul lameekraanmonitoriga töötamise ajal teevad su silmad pidevalt väikseid fookusenihkeid, mille tagajärjeks on silmade väsimine. CJG5 nõgus ekraan võimaldab silmadel kogu ekraani ulatuses ühtemoodi fookustatud olla, seega on vaatamiskogemus silmadele mugavam.

Mitu kuvarežiimi
CJG5 mängurežiim optimeerib hetkega musta gammakiirguse tasemed, kontrastisuhted, teravuse ja värviväärtuste tasemed vastavaks igale mängužanrile või filmile.

Mängustiili liides
OSD juhtpaneeli menüü annab sulle hetkega ülevaate peamistest sätetest. Selle Good Design Awardi auhinna võitnud lahendusega on juhtimine alati sinu kätes.

Kontrastsuse suhe 3000 : 1
Samsungi VA paneeli tehnoloogia annab kontrastsuse suhte 3000 : 1, mis tagab sügavamad mustad toonid, eredamad valged toonid ja rikkalikumad värvid, pakkudes selgemat ja elavamat pilti mängimisel või filmide vaatamisel.


Ekraani suurus 26,9"
Ekraani tehnoloogia LED VA
Ekraani resolutsioon 2560x1440
Ekraani pind Matt
3,5 mm kõrvaklappide väljund Jah
DP (Display Port) Jah
Mini-DP (Display Port) Ei
Thunderbolt Ei
LAN (võrguliides, RJ45) Ei
3,5 mm heli sisend Ei
DVI Ei
HDMI Jah
VGA Ei
Integreeritud mikrofon Ei
Kõlarid Ei
Horisontaalselt pööratav Ei
Pivot (pöörlemistelg) Ei
Reguleeritav kalde nurk Jah
Reguleeritav kõrgus Ei
Tootja Samsung
Värvus tume hõbe
VESA kinnituse suurus 75 x 75

Produktu kodi

EAN
8801643348847
Ražotāja kods
LC27JG50QQUXEN

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt