B+W Lens Cleaner 50 ml.

14,99 €

299,80 € / L

Pamatinformācija

B+W Lens Cleaner, puhastusvedelik optika, filtrite, objektiivide jne puhastamiseks, 50 ml. Lens Cleaner töötab suurepäraselt ka monitoride, prillide, nutitelefonide ja tahvelarvutite puhastamiseks. B + W Lens Cleaner on täiesti alkoholi ja muude tule
B+W Lens Cleaner, puhastusvedelik optika, filtrite, objektiivide jne puhastamiseks, 50 ml. Lens Cleaner töötab suurepäraselt ka monitoride, prillide, nutitelefonide ja tahvelarvutite puhastamiseks. B + W Lens Cleaner on täiesti alkoholi ja muude tuleohtlike ainete vaba, mis muudab vedeliku kasutamise ja transportimise ohutuks. Samal ajal kui B + W Lens Cleaner on õrn läätse pinnale ja selle antireflektiivsetele katetele, puhastab vedelik pinda väga tõhusalt mustusest, sõrmejälgedest, rasvast jne. B + W Lens Cleaner on hoolikalt testitud tarnija Schneider-Kreuznach poolt ja seda kasutatakse igapäevaselt nende enda läätsede ja objektiivide tootmises. Vedelikku tarnitakse pumbaga pudelis, mis lihtsustab kasutamist. Lihtsa survega pihustatakse valitud kogus ühtlaselt pinnale. Efektiivne ja lihtne kasutada Tänu oma väga efektiivsetele puhastusainetele eemaldab see kindlalt kinni jäänud mustuseosakesed, mida ei saa eemaldada ainult harja ja mikrokiust lapiga. Koos mikrokiust lapiga kasutamisel saab plekid, sõrmejäljed, õliplekid või mustus efektiivselt eemaldada. Pihustuspudelit on lihtne kasutada ja see ei jäta läätsele ega filtri klaasile soovimatuid jääke. Üle 90 aasta on B+W filtrid olnud sünonüümiks kvaliteedile ja innovatsioonile. B+W on suutnud end tõestada ühe maailma juhtiva filtritootjana. Näiteks on ta teinud olulisi edusamme pinnakatte valdkonnas. B+W on esimene filtritootja maailmas, kes pakub MRC (Multi Resistant Coating) katet. MRC nano kate on kõige uuenduslikum areng õhukihitehnoloogias. Maailmakuulus Käsemanni tüüpi polarisatsioonifilter oma silmapaistva kvaliteediga on olnud B+W toodetud alates 1989. aastast.

Produktu kodi

EAN
4012240015573
Ražotāja kods
1086786

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt