E-luger Pocketbook Color

Pamatinformācija

Täiustatud e-lugemine silmsõbralikul ekraanilE-raamatud pole kunagi olnud noorimate lugejate jaoks nii köitvad. Tavaliste mustvalgete lehtede asemel, mis ei suuda mingil juhul laste tähelepanu hoida, pakub e-luger PocketBook Color võimalust nautida k

Prece ir arhivēta

Täiustatud e-lugemine silmsõbralikul ekraanil
E-raamatud pole kunagi olnud noorimate lugejate jaoks nii köitvad. Tavaliste mustvalgete lehtede asemel, mis ei suuda mingil juhul laste tähelepanu hoida, pakub e-luger PocketBook Color võimalust nautida kogu illustreeritud e-sisu, mis kutsub esile emotsioone ja muutub hõlpsamini tajutavaks. Kindlasti oskavad nii lapsed, teismelised kui ka täiskasvanud põnevate lugude puhul seda uut taset hinnata.

E-lugeri hariv ja professionaalne e-sisu muutub veelgi informatiivsemaks
Õpikud, juhendid, kunstiraamatud, meditsiinilised juhendid ja ärikirjandus pole nüüd mitte ainult silmale nauditavamad, vaid väljendavad täielikult ka nende loomupärast tähendust. Kõik pildid, graafikud, diagrammid, kaardid ja muud illustratsioonid on nüüd värvilised – nagu autorid need algselt lõid. Lisaks võimaldab e-luger, nagu see on E Ink-seadmete puhul tavapärane, lugeda nädalaid ilma seadet laadimata. Kõik see muudab seadme sobivaks nii õpilastele, õpetajatele kui ka teistele, kes on huvitatud ärikirjandusest ja enesearengu raamatutest.

Värvilised superkangelased ja mood
Luger paelub silmasõbralike värvidega ka neid, kes tellivad ajakirjade elektroonilisi versioone või koomiksiraamatuid. E Ink ekraanil saavad koomiksite kangelased ja paharetid taas oma säravad värvid. Ka ajakirjad on nüüd värvirikkamad, edastades lugusid või kirjeldades uusimaid trende kõigi põnevate detailidega.

Ekrāns

Ekrāna izšķirtspēja
1448 × 1072

Savienojamība

Bluetooth

Produktu kodi

EAN
7640152095863
Ražotāja kods
PB633-N-WW

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt