Trenažöör Garmin Tacx Flux S Smart

Pamatinformācija

Treeni enesekindlalt Flux Smart treeningpuki sisemine mehhaanika on disainiti ümber, et parendada sõidutunnetust ja andmete mõõtmist. Tulemuseks on FLUX S Smart - treeningpukk mis on loodud pakkuma usaldusväärset, täpset ja pidevat võimsuse, kiiruse

Prece ir arhivēta

Treeni enesekindlalt
Flux Smart treeningpuki sisemine mehhaanika on disainiti ümber, et parendada sõidutunnetust ja andmete mõõtmist. Tulemuseks on FLUX S Smart - treeningpukk mis on loodud pakkuma usaldusväärset, täpset ja pidevat võimsuse, kiiruse ja kadentsi mõõtmist, et saaksid oma sooritustel ja progressil silm peal hoida. Seade mõõdab võimsust 3% täpsusega.

Tugev ehitus
Flux S Smart tasakaalustatud disain tagab maksimaalse stabiilsuse isegi kõige plahvatuslikemate sprintide korral. Sprindikindlus on kuni 1500 vatti ja sa võid treenida kuni 10% realistlikult simuleeritud kallakutel. Ükskõik kui intensiivne su treening ka on, see treeningpukk on loodud vastu pidama. Suured tugijalad ja vastupidavad materjalid kindlustavad maksimaalse stabiilsuse.

Sujuv ja vaikne
Raskem (7,0 kg) hooratas tagab realistlikuma sõidutunnetuse ja seadme tagasiside. Treeningpukk on loodud viima vibratsioonid ja mürataseme absoluutse miinimumini, tehes seadmest ühe kõige vaiksema hoorattaga treeningpuki.

Täielikult ühendatud
Treeningpukk suhtleb Bluetooth Smart tehnoloogia ja ANT+ FE-C protokollide abil, mis teeb ta ühilduvaks enamike populaarsete treeningrakendustega. Ükskõik kas soovid sõita kuulsal rattarajal Tacx tarkvara abil, vallutada Zwifti virtuaalmaailma või kasutada muid platvorme nagu TrainerRoad, saad selle treeningpuki abil sõita nutikamalt, kui kunagi varem. Samuti võid kasutada pukki eraldiseisvas režiimis. Kui seade pole ühendatud, simuleerib ta sirget rada - mida kiiremini sa sõidad, seda suurem takistus. Treeningpuki võib korraga ühendada mitme eri seadmega, et saaksid samaaegselt nautida enda lemmiktarkvara ning jälgida oma sooritust Garmin rattakompuutriga.

Täiustatud ühenduvus
FLUX S Smart treeningpukk tuleb koos lisaadapteritega, et parendada telje sobivust. Pukk ühildub karbist välja võttes 142x12mm ja 148x12mm telgedega.

Treeni enda moodi
FLUX S Smart rakendab Tacx sisetreeningu tarkvara innovatiivsust. Naudi sadulas viibitud aega tänu andmebaasile, kus on üle 100 kõrge kvaliteediga, reaalsest elust pärit videot, mille abil saad kogeda Alpi kõrgmäestikus või Milano munakiviteedel sõitmist. Kasuta ära tõhusalt struktureeritud treeningplaane, mis on loodud sinu fitnessi tasemele, et saaksid saavutada oma unikaalsed eesmärgid. Võistle reaalajas teiste päris inimeste vastu, lae üles GPS infot, sõida 3-D kaartidel, loo omaenda treeninguid mis baseeruvad kaldel, jõudlusel, pulsil või FTP jõul, ning näita oma tulemusi Stravas.


Tootja Garmin
Värv Must

Produktu kodi

EAN
8714895058726
Ražotāja kods
T2900S.61

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt