AG559E ŚCIĄGACZE DO TAPICERKI 11SZT BLUE

Pamatinformācija

11-osaline tööriistakomplekt auto polstri ohutuks demonteerimiseks. Kõrge kvaliteet! Meie eemaldajad on valmistatud tugevast ja vastupidavast sünteetilisest materjalist, mis võimaldab polstri ohutut ja kiiret eemaldamist! Võrreldes odavate ja kehvade

Prece ir arhivēta

11-osaline tööriistakomplekt auto polstri ohutuks demonteerimiseks. Kõrge kvaliteet! Meie eemaldajad on valmistatud tugevast ja vastupidavast sünteetilisest materjalist, mis võimaldab polstri ohutut ja kiiret eemaldamist! Võrreldes odavate ja kehvade eemaldajatega, mida konkurendid pakuvad! Juba esimesel kasutamiskatsel konkureerivate eemaldajatega murdus tööriist ja plastik kinni jäänud raskesti ligipääsetavates kohtades. Hankige endale professionaalne polstri demonteerimise komplekt juba täna! Unustage habras plastik ja lisaprobleemid töö ajal! Toote omadused ja spetsifikatsioon: - Avajad on valmistatud tugevast PMMA materjalist (erineva paksuse ja painduvusega), mis võimaldab polstri ääri kahjustamata selle tõstmist. - Need on spetsiaalselt kujundatud, et hõlpsalt demonteerida auto polstri liistud, klambrid ja elemendid. - Nende abil saab eemaldada ka näidiku või raadio. - Tööriistade pikkus (11): 16 kuni 21,5 cm - Pakend: praktiline ümbris - Värv: sinine Ootame tellimusi!

Produktu kodi

EAN
5907621825447

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt