5.1 AV ressiiver Yamaha

Pamatinformācija

5.1-kanaline A/V ressiiver koos MusicCast Surround võimalusterohkusega ning uskumatult lihtsa kasutusmugavusega. Tõsta oma koduse meelelahutuse kvaliteeti!

Prece ir arhivēta

YPAO™ helikalibreerimine
YPAO analüüsib ruumi akustikat ja kohandab erinevad heliomadused vastavalt toa iseärasustele vaid mõne minutiga - just nagu tegeleks kalibreerimisega professionaalne helimees.

Juhtmevabad surround-kõlarid
Kombineeri RX-V485 ressiiver Yamaha juhtmevabade MusicCast 50 või MusicCast 20 kõlaritega ja naudi tagumiste kõlarite paigutamisel erakordset vabadust. Lisaks lihtsalt paigaldamisele ei tehta ka mingisuguseid järeleandmisi helikvaliteedis.

MusicCast
Revolutsiooniline MusicCast tehnoloogia annab Sulle võimaluse kogu oma kodust helisüsteemi kasutada üheskoos või eraldi, just nii kuidas ise soovid. Kontrolli kõike vaid ühe intuitiivse rakendusega, mida on ääretult lihtne kasutada. Liida süsteemi soundbar, juhtmevabad kõlarid, A/V ressiiver või mõni Hi-Fi element ning kombineeri endale ajapikku just Sinu maitsele sobiv helisüsteem. MusicCast toob piiritu võimalustemaailma.

Virtuaalne CINEMA FRONT ruumiline heli
Isegi kui kõlarite paigutamine sinu selja taha on võimatu, suudab virtuaalne CINEMA DSP 3D luua eriti elutruu 7.1-kanalise ruumilise heli ka 5.1 kõlarisüsteemist. Tänu sellele helitehnoloogiale on sul rohkem paindlikkust kõlarite paigutamisel ning kvaliteetse ruumilise heli nautimine on lihtne ja mugav.

Lugematult võimalusi muusika kuulamiseks
Kasuta mitmeid erinevaid integreeritud muusika voogedastusteenuseid. Sünkroniseeri oma esitusloendid nutiseadmest või arvutist ressiiverisse. Voogedastusteenused pakuvad lugematul hulgal võimalusi uue muusika avastamiseks ning lemmikute kuulamiseks.

AV Controller rakendus seadme mugavaks juhtimiseks
Selle rakenduse abil saad sa juhtida ressiiveri erinevaid funktsioone, sisse- ja välja lülitamist, DSP režiime jm. Valikutes on 23 erinevat keelt ja kasutajaliidest on võimalik kohandada vastavalt enda eelistustele. Rakendus on saadaval nii nutitelefonidele (Google Play või iTunes App Store rakenduste poodidest) kui ka tahvelarvutitele.

AV Setup Guide süsteemi kiireks seadistamiseks
AV Setup Guide rakendus muudab ressiiveri töövalmis seadistamise tunduvalt kiiremaks ja lihtsamaks, see aitab sind ühenduste loomisel erinevate seadmetega ning isegi kõlarite ühendamisel. Illustratsioonid ja pildid ressiiverist muudavad kogu protsessi märgatavalt kiiremaks. Rakendus on saadaval erinevates keeltes ja see on kujundatud Android ja iOS tahvlitele.


Tootja Yamaha
Värvus must
Pildiparanduse süsteemid Deep Color, x.v.Color, Auto Lip-Sync
Heli väljundvõimsus 80 W (6 ohms, 0.09% THD), 115 W (6 ohms, 0.9% THD), 145 W (6 ohms, 10% THD)
Helikanalid 5.1
Dekoodrid Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio
DSP protsessor Cinema DSP
Heli ekvalaiser Jah
Bi-Amping Jah
3,5 mm heli sisend Jah
Analoog audio RCA (sisendid/väljundid) 4/0
Apple AirPlay Jah
Bluetooth Jah
Eelväljundid subwoofer
HDMI (sisendid/väljundid) 4/1
Koaksiaal (sisendid/väljundid) 2/0
Komposiitvideo (sisendid/väljundid) 3/1
Kõrvaklappide väljund Jah
Optiline helisignaal (sisendid/väljundid) 1/0
USB Jah
WiFi Jah
ühendused esipaneelil USB, 3,5 mm
Juhtpult jah
Nutitelefoni kasutamine juhtpuldina Jah
HDMI-CEC Jah
ARC Jah
Automaatne kõlarite kalibreerimine Jah
Spotify Jah

Produktu kodi

EAN
4957812628914
Ražotāja kods
RX-V485

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt