Soundbar Yamaha YAS-207

Pamatinformācija

Yamaha heliprojektor YAS-207 ja juhtmevaba bassikõlar tagavad rikkama bassi ja ruumilise heli, mis kõlab kõikjal Sinu ümber ning toob kinoelamused koju. Juhtmevaba bassikõlarit on võimalik paigutada ükskõik kuhu ning see täidab ruumi jõuliste ja sügavate bassihelidega.

Prece ir arhivēta

Parim koht kõikjal, kus sa istus
Iga valitud koht teleka ees on parim. Sa saad nautida ühtlaselt head heli kõikjal toas tänu kvaliteetsele Yamaha soundbarile.

Väga stiilne disain ja lihtsasti paigaldatav
Soundbari õhuke ja minimalistlik disain sobib ideaalselt iga interjööriga ning seda on võimalik paigaldada nii seinale kui ka teleri ette. Juhtmevaba aktiivsubwoofrit on võimalik paigutada erinevatesse asukohtadesse.

Bluetooth tugi
Bluetooth tugi võimaldab esitada muusikat Sinu nutiseadmetest juhtmevabalt ning saata heli kõlaritesse või kõrvaklappidesse.

Dolby Digital Plus
Sisseehitatud Dolby Digital dekoodri välistab vajaduse välise dekodeerimisseade osas, luues ruumiline heli, hämmastavalt loomulik kõlataju ja dünaamika. Arenenud helitehnoloogia annab võimaluse nautida parimat helikvaliteeti olenemata, kas Sa kuulad brodcasti, striimid või kuulad oma lemmiklaule CD-plaadilt.

DTS Digital Surround
Digitaalsel kujul heli täiustamine võimaldab kuulata filme ja muusikat parimal võimalikul viisil. DTS-HD muudab kodukino kõlaritest esitatud heli kaasahaaravaks ja ruumiliseks, tuues kinoelamuse Sinu enda koju!


Nutitelefoni kasutamine juhtpuldina Jah
Tootja Yamaha
Värvus must
Helikanalid 2.1
Helitehnoloogiad Dolby Digital Plus, DTS, DTS Digital Surround, DTS-X
Juhtmevaba subwoofer Jah
Analoog audio (RCA) Jah
Bluetooth Jah
HDMI Jah
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
Optiline helisignaali sisend Jah
WiFi Jah

Produktu kodi

EAN
4957812620079
Ražotāja kods
ATS-2070

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt