Bose Soundbar 500+bassimoodul 500+surround kõlarid must

Pamatinformācija

Suur heli. Väike Soundbar.

See stiilne soundbar on mõeldud kuulamiseks, mitte vaatamiseks. Bose on alati olnud tuntud on toodete täiusele püüdleva heli poolest ja Soundbar 500 on selle tõestuseks. See kõlar on disaininud imeõhukeseks, kuid akustilise suutlikuse poolest on see ideaalse heliga. Soundbar 500 on vaid 5 cm kõrge ja sobib seetõttu ideaalselt iga teleri alla.

Bose Soundbar 500 on küll väike kõlar, kuidsuudab luua teie telerile võimsa nüansirikka heli. Teie filmi-, muusika ja spordisündmustel on nüüdsest võimas ja tõetruu heli, mis muudab koduse meelelahutuse suurepäraseks sündmuseks.

Prece ir arhivēta

Soundbar 500 ühendab endas kõik kaasaegse kõlari parimad võimalused:

Design and sound iconÕhuke disain, suurepärane heli

Apple AirPlay 2 iconApple Airplay2

Wi-Fi and Bluetooth iconWifi ja Bluetooth ühendus

ADAPTiQ iconAdaptiq heli kalibreerimise süsteem

App iconBose Music App

Connectivity iconHDMI ™ ARC ühendus

Control with voice, touch, or app iconJuhi puldi või rakenduse abil

Bass module and speakers iconTäiuslik kodukino komplekt bassimoodul 500 ja surround 500 kõlaritega

Bose Soundbar 500 komplekt koos bassimoodul 500 ja surround tagakõlaritega pakub täiuslikku kodukino elamust.

Bassikõlar on loodud spetsiaalselt teie Soundbar 500 muusika-, filmielamustele bassi lisamiseks. See väike, vaid 25 cm kõrgune bassikõlar viib teie koduse meelelahutusele järgmisele tasandile. Traadita ühendus muudab selle väikese kõlari paigutamise või peitmise ruumis lihsamaks, kui kunagi varem. Kuid heli jääb!

Lõpliku täiuse lisavad süsteemile aga surround kõlarid. Need väikesed tagakõlarid muudavad teleri heli ruumiliseks ja kodune filmivaatamine on edaspidi vaid puhas nauding.

Ja kes ütles, et täiusliku heli saamiseks on vaja suuri kõlareid? Bose tõestab teile just vastupidist!

Kuula privaatselt või koos lähedastega.

Bose SimpleSync Tehnoloogia võimaldab teil oma Smart Soundbari siduda teiste ühilduvate Bose toodetega.

Soovite vaata telerit teisi häirimata? Ühendage oma Soundbariga valitud Bose kõrvaklapid ja saate nautida privaatset heli.

Või soovite laiendada oma muusikalelamust ka teistesse ruumidesse? Ühendage Soundbar teise valitud Bose kõlariga ka kogu teie kodu täidab muusika.

Täpsema info ühilduvatest toodetest leiate SIIT.

Toode kuulub Bose Smart Home toodete perekonda, kuhu kuuluvad Soundbarid ning Home Speaker 500 ja Portable Home Speaker, uusima liikmena ka Bose Music võimendi.

Kõiki neid tooteid saab juhtida läbi Bose Music App rakenduse ning liita need kõik ühtseks multiroom süsteemiks, mis katab kogu teie kodu.

Bose Music app logo

Produktu kodi

Ražotāja kods
881276-2100

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt