Stereoressiiver Yamaha R-N602

Pamatinformācija

MusicCast MusicCast on mugav lahendus seadete juhtimiseks - eraldi või korraga. Selle kasutamine on lihtne tänu uuenduslikule rakendusele, mis saadaval iOS ja Android seadmetele. Lihtsalt ühenda sobiv MusicCast seade rakendusega nutiseadmes ning saad

Prece ir arhivēta

MusicCast
MusicCast on mugav lahendus seadete juhtimiseks - eraldi või korraga. Selle kasutamine on lihtne tänu uuenduslikule rakendusele, mis saadaval iOS ja Android seadmetele. Lihtsalt ühenda sobiv MusicCast seade rakendusega nutiseadmes ning saadki kontrollida seadet vastavalt enda soovile. Laienda oma MusicCast seadmete kogu ning juhi muusikat kõikides ruumides.

Mitmed voogedastusteenused pakuvad lugematult võimalusi muusika kuulamiseks

Tugi erinevatele teenustele, nagu Spotify, Pandora, Juke, Napsterm Rhapsody ja Sirius XM tähenab suurt valikut muusikas. Lisaks tagab vTuner ligipääsu suurele internetiraadio andmebaasile.
*Ligipääs teenustele sõltub regioonist

Juhtmevaba muusika voogedastus läbi Bluetooth või AirPlay ühenduse

Naudi muusikat oma nutitelefonist või tahvelarvutist juhtmevabalt, kasutades Bluetooth ühendust. Lisaks saad kasutada mugavat AirPlay funktsiooni juhtmevabaks muusika edastamiseks iPhone-ist ja iPadist.

USB ühendus iPodi, iPhone'i ja USB seadmete jaoks

R-N602 on varustatud USB-liidesega, mis asub mugavalt esipaneelil, et luua kiiresti ühendus soovitud seadme ja ressiiveri vahel. Sellega tagatakse kiire ligipääs seadmes olevale muusikakogule ning selle esitamine saab toimuda kõrgeima võimaliku kvaliteediga.


Tootja Yamaha
Bluetooth Jah
Heli sagedusala 10 – 100 000 Hz (0 +- 0.5 dB / 0 +- 3.0 dB)
Värvus hõbedane
Heli väljundvõimsus 2 x 105W
LAN (võrguliides, RJ45) Jah
WiFi Jah
Helikanalid 2.1
Analoog audio RCA (sisendid/väljundid) 5/2
Optiline helisignaal (sisendid/väljundid) 1/0
Koaksiaal (sisendid/väljundid) 1/0
Eelväljundid subwooferile
Kõrvaklappide väljund Jah
Nutitelefoni kasutamine juhtpuldina Jah
USB Jah
Apple AirPlay Jah
DLNA Jah
ühendused esipaneelil USB, kõrvaklapid
Spotify Jah
VTuner Jah
Juhtpult jah

Produktu kodi

EAN
4957812591645
Ražotāja kods
R-N602S

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt