8-ch Relay and 8-ch Isolated Digital Input USB Module

Pamatinformācija

USB-4761 on relee täiturmehhanism ja isoleeritud digitaalne sisendmoodul USB siini jaoks. Sellel on 8 optiliselt isoleeritud digitaalsisendit isolatsioonikaitsega 2500 VDC digitaalsete sisendite kogumiseks mürarikastes keskkondades ja 8 relee täiturm

Prece ir arhivēta

USB-4761 on relee täiturmehhanism ja isoleeritud digitaalne sisendmoodul USB siini jaoks. Sellel on 8 optiliselt isoleeritud digitaalsisendit isolatsioonikaitsega 2500 VDC digitaalsete sisendite kogumiseks mürarikastes keskkondades ja 8 relee täiturmehhanismi, mis toimivad sisse- ja väljalülitusseadmetena või väikeste toitelülititena. Lihtsaks jälgimiseks on iga relee varustatud ühe punase LED-iga, mis näitab selle sisse/välja olekut. USB-4761 kaheksa optiliselt isoleeritud digitaalset sisendkanalit sobivad ideaalselt digitaalseks sisendiks mürarikastes keskkondades või ujuva potentsiaaliga. Vastupidav kaitse USB-4761 digitaalsetel sisendkanalitel on tööstus-, labori- ja masinate automatiseerimise rakenduste jaoks vastupidav isolatsioonikaitse. See talub vastupidavalt pinget kuni 2500 VDC, kaitstes teie hostsüsteemi juhuslike kahjustuste eest. Kui USB-4761 on ühendatud liigpingekaitsega välise sisendallikaga, võib see pakkuda kuni 2000 VDC ESD (elektrostaatilise tühjenemise) kaitset.

Izmēri un svars

Bruto svars
0.45 kg

Produktu kodi

Ražotāja kods
ADV100800

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt