Braun Scouting Cam Black1320 Wifi Solar 4K DS

286,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 9,78 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

BRAUNi jahikaamera Black1320 WiFi Solar 4K DS Jahimaade, äriruumide ja aedade jälgimine WiFi ja päikeseenergiaga. Tänu jahikaameratele saavad metsameistrid ja jahimehed väärtuslikke teadmisi oma jahimaade kohta. Kuid jahikaamerad võivad olla kasuliku
BRAUNi jahikaamera Black1320 WiFi Solar 4K DS

Jahimaade, äriruumide ja aedade jälgimine WiFi ja päikeseenergiaga.

Tänu jahikaameratele saavad metsameistrid ja jahimehed väärtuslikke teadmisi oma jahimaade kohta. Kuid jahikaamerad võivad olla kasulikud ka ettevõtete ruumide ja tööstushoonete jälgimisel, näiteks aiamaade või garaažide puhul, samuti varguste ja vandalismi vastu. BRAUNi jahikaamera Black1320 WiFi Solar 4K DS on välja töötatud eriti terava jälgimistöö jaoks. Selle mitmete funktsioonidega on sellest BRAUN Photo Technik tõeline "kõikvõimalik seade".

Integreeritud WiFi moodul võimaldab otseühendust BRAUNi jahikaameraga Black1320 WiFi Solar 4K DS nutitelefoniga. WiFi signaal aktiveeritakse Bluetoothi kaudu. Salvestusi saab vaadata, alla laadida ja kustutada tasuta rakenduse kaudu. Mälukaardi tülikas eemaldamine pole enam vajalik. Rakendus võimaldab ka otsepilti koos võimalusega manuaalselt pilte ja videoid salvestada. Lisaks mugavale andmeedastusele saab WiFi-ühenduse ja rakenduse kaudu hallata ka mängukaamera süsteemi seadeid.

Braun Scouting Cam Black1320 WiFi Solar 4K eriline tõmbenumber on päikesepaneel, mis varustab integreeritud akut päikeseenergiaga. Ohutuse tagamiseks saab toiteallikana kasutada kaheksat AA-tüüpi patareid, kui päike pikka aega ei paista. Valikuliselt saab kaamera toita ka 6V 1,5A toiteadapteriga (ei kuulu komplekti).

BRAUNi jahikaameral Black1320 WiFi Solar 4K DS on kaks CMOS-pildisensorit (päev: 13MP kuni 60MP interpolatsiooniga, öö: 2MP kuni 8MP interpolatsiooniga). On võimalikud erinevad salvestusfunktsioonid, nagu üksikpildid (kuni maksimaalselt 60MP), videod 4K kvaliteedis (ka 4K 30 kaadrit sekundis) ja ajalõike salvestused, mis salvestatakse SD-kaardile (kuni maksimaalselt 128 GB). 120-kraadise katvusnurga, kuni 22 meetri pikkuse vallandamiskauguse ja umbes 0,4 sekundi vallandamisajaga toodab Black1320 WiFi Solar 4K teravaid salvestusi. Salvestuste pildikontrolliks on jahikaameral 2,4-tolline TFT-värviekraan. Lisaks on Black1320 WiFi Solar 4K-l integreeritud mikrofon, kõlar, paroolikaitse ning kuupäeva, kellaaja, kuu faasi ja temperatuuri näit.

Kompaktne ja vaid 482 g kaaluv BRAUNi jahikaamera Black1320 WiFi Solar 4K-l on kolm PIR-liikumisandurit ning see suudab teha fotosid ja videosid päevaseid pilte värviliselt ning öisel ajal mustvalges režiimis.

Praktilise kinnitusrõnga või komplekti kuuluva kinnitusklambriga saab vastupidavat ja pritsmekindlat (IP65) metsloomade kaamerat hõlpsasti soovitud asukohta paigaldada. Töötemperatuurid ulatuvad -20°C kuni +60°C. Ooteaeg on umbes kuus kuud.

Omadused:

  • 3 PIR-liikumisandurit 120° avastamisnurgaga
  • Kaks kaamerat päevaks ja ööks
  • Vallandamisaeg 0,4 sekundit
  • Vallandamiskaugus kuni 22 m
  • 2,4-tolline TFT-värviekraan
  • Salvestamine SD-kaardile (kuni 128 GB)
  • WiFi ja Bluetooth
  • Kaal ainult 482 g
  • Ajalõike salvestused
  • IP65 veekindlus
  • Sisseehitatud mikrofon ja kõlar

Type TFT / LCD
Sensor Chip CMOS
Chip Resolution Effective (Mio. Pixel) 13
Max. Video Resolution (Pixel) 3840 x 2160
Max. Number of Pictures/Second 30
Memory Card Slot SD
Screen Diagonal (cm) 6,09
Screen Diagonal (inch) 2,4
Energy Supply Battery / Mains
Type of Battery / Rechargeable Battery AA Mignon
Required Number of Batteries / Rechargeable Batteries 8
Colour camouflage

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 59,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 39,99 €
  • Insurance (1 year) - 39,99 €
  • Insurance (2 years) - 69,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Camera

Megapikseļi
13 megapikseļi
Sensora tips
CMOS

Video & audio

Video ierakstīšana
4K UHD 3840 × 2160

Functions

Ekrāna tips
TFT LCD
Displeja izmērs (collas)
2,4

Storage

Ieraksta nesēji
Atmiņas karte

Power

Enerģijas avots
Maiņstrāvas (AC) adapteris
Uzlādējams akumulators

General

Krāsa
Kamuflāža

Izmēri un svars

Bruto svars
0.77 kg
Iepakojuma platums
135 cm
Iepakojuma augstums
16 cm
Iepakojuma garums
7.4 cm

Produktu kodi

EAN
4000567576556
Ražotāja kods
57655

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt