2250 BANKNOTE COUNTER UV/MG/IR

Pamatinformācija

Usaldusväärne ja kiire pangaautomaatide loendamine Säästa aega ja kõrvalda igasugune vigade võimalus. Safescan 2250s tagalaadimisega mahutab kuni 300 pangatähte ja loendab neid täpselt, kuni 1000 märkust minutis. Säästa aega automaatse lisamise ja

Prece ir arhivēta

Usaldusväärne ja kiire pangaautomaatide loendamine Säästa aega ja kõrvalda igasugune vigade võimalus. Safescan 2250s tagalaadimisega mahutab kuni 300 pangatähte ja loendab neid täpselt, kuni 1000 märkust minutis. Säästa aega automaatse lisamise ja partii funktsioonidega Las 2250 aitab teil optimeerida oma sularaha loendamise töövoogu. Vajutage mugavat lisamise nuppu ja 2250 jälgib automaatselt kogu märkuste arvu individuaalsete jooksude ajal. Vajutage partii nuppu ja sisestage soovitud arv arve ning 2250 peatub automaatselt iga kord, kui see arvu välja loendab. Pole kiiremat viisi oma panga sissemaksete ja sularaha sahtlite ettevalmistamiseks. 3-punktiline võltsimise tuvastamine Tänapäeva valuutad on trükitud keerukate turvaelementidega, mis muudavad võltsijatele edu saavutamise raskeks. 2250 kontrollib automaatselt iga pangatähte kolme erineva turvaelemendi suhtes: UV-märgistused, magnetmärgistused ja arve suurus. See peatub ja piiksub, kui see tuvastab kahtlase arve; eemaldage lihtsalt rikkujad ja vajutage jätkamiseks nuppu Start. EUR 2250-l on intuitiivne juhtpaneel ja suur selge ekraan. Kuus selgelt märgistatud nuppu võimaldavad hõlpsat juurdepääsu 2250 paljudele funktsioonidele. Avar taustvalgustusega LCD-ekraan näitab täpselt, mida vaja teada: loendatud märkuste arv ja valitud konkreetne loendamise ja tuvastamise seadistus.
Usage Bills
Checking UV
Checking Magnetic ink
Checking Infrared
Currencies Any
Color White
Weight 5.8
Accessories included - Safescan 2250- User manual- Clearing and service kit- Power cable- Dust cover
Dimensions 25 x 29,5 x 18,4 cm
Other features - Counts up to 1000 banknotes/minute- Quick and easy to use- Power: 200V ~ 240V- CE certified
Special functions - Alarm when suspected or different sized baknote is detected- Add and batch function- Suitable for the new 100 and 200 EUR banknotes- Auto start and stop function- Large and clear LCD display- Backloading mechanism- Hopper capacity: 300 banknotes- Stacke

Izmēri un svars

Bruto svars
8.5 kg
Iepakojuma platums
32.5 cm
Iepakojuma augstums
29.5 cm
Iepakojuma garums
21 cm

Produktu kodi

EAN
8717496334725
Ražotāja kods
QUSAFLPSCAN2250

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt