Epilaator Philips Satinelle Advanced Wet & Dry

Pamatinformācija

Ainulaadsest keraamilisest materjalist epileerimisotsak tagab parema haarduvuse Meie ainulaadne epileerimisotsak on valmistatud tekstuuriga keraamilisest pinnast, mis eemaldab isegi kõige peenemad karvad ja vahatamisega võrreldes 4 korda lühemad karv

Prece ir arhivēta

Ainulaadsest keraamilisest materjalist epileerimisotsak tagab parema haarduvuse
Meie ainulaadne epileerimisotsak on valmistatud tekstuuriga keraamilisest pinnast, mis eemaldab isegi kõige peenemad karvad ja vahatamisega võrreldes 4 korda lühemad karvad. Kiiremaks karvaeemalduseks pöörleb ketas nüüd veelgi kiiremini (2200 p/min).

Eriti lai epileerimisotsak
Eriti lai epileerimisotsak töötleb kiiremaks karvaeemalduseks iga tõmbega suuremat nahapinda.

Esimene S-kujulise käepidemega epilaator
Ergonoomilise S-kujulise käepidemega epilaatorit on lihtsam üle kogu keha juhtida, et saavutada loomulike ja täpsete liigutustega maksimaalne kontroll ja ulatus.

Juhtmeta märg- ja kuivkasutus vannis või duši all
Tänu libisemiskindlale käepidemele sobib ideaalselt veega kasutamiseks. Duši all või vannis kasutamine muudab kogemuse meeldivamaks ja õrnemaks. Juhtmeta kasutamine tagab mugavuse.

Opti valgustus
Opti valgustus lihtsustab isegi kõige raskemini nähtavate karvade märkamist ja eemaldamist.

6 korda parem puhastustulemus. Valmis 1 minutiga.
See erikomplekt hõlmab pöörlemistehnoloogiaga mininäopuhastajat. Kompaktset seadet on lihtne kasutada ning see sobib igapäevaseks nahahoolduseks, olenemata teie asukohast. 17 000 siidpehmet harjast eemaldavad mustuse õrnalt, tagades sügavpuhastatud ja säravpuhta naha. Seade on karm mustuse vastu, kuid õrn teie nahale, mistõttu võib seda kasutada kaks korda päevas. Ühildub kõikide Philipsi VisaPure harjadega, mis on välja töötatud individuaalset nahatüüpi ja vajadusi arvestades.


Tootja Philips
Värvus valge/roosa
Komplektis epilaator, VisaPure mininäopuhastaja, puhastusharjake, kott
Pintsettide paigutus Epileerimiskettad
Epilaatori funktsioonid Valgustus
Toide Aku

Barošana

Enerģijas avots
Uzlādējams akumulators

Specifikācijas

Matu likvidēšanas metode
Epilēšanas diski

Vispārīgi

Krāsa
Rozā
Balta
Iepakojumā ietilpst
Tīrīšanas birstīte
Soma
Epilators
VisaPure mini face cleaner

Produktu kodi

EAN
8710103874607
Ražotāja kods
BRP545/00

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt