Ansmann HS5R LED portable Spotlight

83,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 2,51 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Ansmann HS5R Professionaalne LED kaasaskantav töövalgusti integreeritud laetava akuga, erinevate valgusfunktsioonidega ja oranži värvi filtriga. Vastupidav ja usaldusväärne kaasaskantav töövalgusti HS5R kaasaskantav töövalgusti on vastupidav ja usal

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Ansmann HS5R

Professionaalne LED kaasaskantav töövalgusti integreeritud laetava akuga, erinevate valgusfunktsioonidega ja oranži värvi filtriga.


Vastupidav ja usaldusväärne kaasaskantav töövalgusti
HS5R kaasaskantav töövalgusti on vastupidav ja usaldusväärne akutoitel töövalgusti, mis sobib mitmesugusteks rakendusteks, olgu need tööstuslikud või kaubanduslikud, jahipidamine või turvateenused. Professionaalne töölamp tagab alati piisava heleduse.

Tänu vilkumisfunktsioonile koos kaasasoleva oranži värvi filtriga sobib pealamp ideaalselt ka hoiatusvalgustiks teeliikluses, kuna lampi saab 90° kallutada ja valgust saab seadistada. Vastupidav ABS-plastikust korpus on mõeldud kasutamiseks ka töökinnastega.

Korpuse allosas asuv tugev magnet hõlbustab lambi kiiret ja lihtsat kinnitamist metallpindadele või laadimist koos laadimis-/kinnituskulbiga.

Valgustõhusus
Valgustõhusus on silmapaistev: sisseehitatud 5W võimsusega LED tagab ühtlase ja ereda valgusmustriga valguse. Spetsiaalne peegeldi toodab eriti ühtlast valgusmustrit kogu valgustatud alal - lamp saavutab kuni 420 luumenit valgustusulatusega kuni 500 meetrit.


Võimas liitiumioonaku pakend mikrokontrolleriga juhitava laadimistehnoloogiaga
Kindel ja võimas 2600mAh liitiumioonaku pakend tagab vajaliku võimsuse. Kui aku mahtuvus on madal, lülitub kaasaskantav töövalgusti automaatselt välja, et vältida sügavast tühjenemisest tingitud aku pakendi kahjustamist. Aku laetakse mikro-USB ühenduse kaudu, kas toitepesas või autol/veokil tavaliste USB-laadijatega - praktiline tööstus- ja päästeteenistuste jaoks, nagu tuletõrje, THW jne.
Tänu kaasaegsele mikrokontrolleriga juhitavale laadimistehnoloogiale (neljakordse ohutusseiskamisega (lühis, ülelaadimine, sügav tühjenemine, ülekoormus), mis on optimaalselt kohandatud liitiumioonakude eripäradele, lõpetatakse laadimisprotsess automaatselt, kui aku on täielikult laetud. Ülelaadimine pole seega võimalik, mis tagab maksimaalse ohutuse ühelt poolt ja suure jõudluse ning pika aku tööea teiselt poolt.

Aku saab laadida otse kaasasoleva mikro-USB kaabli abil või seinakinnituse/laadimisaluse kaudu. Sisse-/väljalülituslüliti juures olev juhtnäidik näitab nii liitiumioonaku pakendi järelejäänud mahtuvust kui ka laadimise edenemist.

Fookus ja valgusrežiimid
Lampi saab hõlpsasti kasutada kahe funktsiooninupu abil: Lüliti 1 on sisse-/väljalülitusnupp ja lüliti 2 abil saab valida kolme erinevat funktsiooni: 100% režiimis põleb HS5R umbes 2 tundi, 25% energiasäästurežiimis pikeneb valguse kestus umbes 9,5 tunnini ja vilkumisrežiimis umbes 16 tunnini.


Võrguühenduse rikke elektroonika
Toitekatkestuse korral (laadimisrežiimis) lülitub kaasaskantav töövalgusti automaatselt sisse, et tagada alati lampiga olemasolev hädaolukorra valgustus.


Type of Lamp Portable Spotlight
Light Source LED
Lighting Range (m) 500
Max. Lamp Performance (hours) 9,5
Luminous Flux (Lumen/lm) 420
Protection Class (IP Code) IP20
Energy Supply Rechargeable Battery
Colour Black
Material Kunststoff
Type of Battery / Rechargeable Battery Lithium-Ion

Izmēri un svars

Bruto svars
0.96 kg
Iepakojuma platums
135 cm
Iepakojuma augstums
10.5 cm
Iepakojuma garums
22 cm

Produktu kodi

EAN
4013674139828
Ražotāja kods
1600-0222

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt