Nutivalgusti Philips Hue White and Color Ambience (E14)

Pamatinformācija

Juhtige Bluetoothi rakenduse abil korraga kuni 10 valgustit Hue Bluetoothi rakenduse abil saate juhtida Hue nutikaid valgusteid oma kodu ühes toas. Lisage kuni 10 nutikat valgustit ja juhtige neid kõigest näpuliigutusega oma mobiilseadmes. Juhtige v

Prece ir arhivēta

Juhtige Bluetoothi rakenduse abil korraga kuni 10 valgustit
Hue Bluetoothi rakenduse abil saate juhtida Hue nutikaid valgusteid oma kodu ühes toas. Lisage kuni 10 nutikat valgustit ja juhtige neid kõigest näpuliigutusega oma mobiilseadmes.

Juhtige valgusteid oma häälega*
Philips Hue töötab Amazon Alexa ja Google Assistantiga, kui on ühendatud ühilduva Google Nesti või Amazon Echo seadmega. Lihtsad häälkäsklused võimaldavad teil juhtida toas nii mitut valgustit kui ka ainult ühte lampi.

Looge värvilise nutivalgusega isikupärastatud kogemus
Kujundage oma kodu ümber üle 16 miljoni värviga, luues kiiresti õige õhkkonna mis tahes sündmusele. Ühe näpuliigutusega saate luua piduliku meeleolu peo jaoks, kujundada oma elutoa ümber kinosaaliks, täiustada oma kodu sisekujundust värviaktsentidega ja palju muud.

Hankige täiusliku valguse retseptid oma igapäevategevuseks
Muutke oma päev lihtsamaks ja meeldivamaks nelja eelseadistatud valguse retseptiga, mis on paika seatud spetsiaalselt teie igapäevaste toimingute jaoks: "Energize", "Concentrate", "Read" ja "Relax". Kaks külma tooniga õhustikku "Energize" ja "Concentrate" aitavad muuta hommikut tegusamaks või keskenduda, samas kui soojemad õhustikud "Read" ja "Relax" aitavad toetada mugavat lugemist või rahustada ärevil vaimu.

Avage Hue Bridge'iga täielik nutika valguse funktsioonide valik
Lisage Hue sild (müüakse eraldi) oma nutikatele valgustitele, et kogeda Philips Hue täielikku funktsioonide valikut. Hue silla abil saate oma kodus kontrollida kuni 50 nutikat valgustit. Looge režiime, et automatiseerida kogu oma nutika kodu valgustuse seadistus. Juhtige oma valgusteid liikvel olles või lisage tarvikuid, nagu liikumisandurid ja nutikad lülitid.


Tootja Philips
Bluetooth Jah
WiFi standardid Zigbee
Värvus valge, värviline
Võrguseadme tüüp Tark kodu
Sokli tüüp E14
Lambi tüüp LED lamp
Komplektis 1 valgusti

Produktu kodi

EAN
8718699726317
Ražotāja kods
929002294201

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt