Nutivalgusti Philips Hue White Ambiance (E14)

Pamatinformācija

Lisage oma süsteemile Philips Hue valge meeleoluvalguse küünal ja täiustage oma kodust valgustust valge valguse varjunditega. See pirn pakub toone soojast valgest kuni külma päevavalguseni, aidates teil üles ärgata, lõõgastuda, lugeda, keskenduda või energiavarustid täiendada.

Prece ir arhivēta

Ärgake ja uinuge loomuliku valgusega
Philips Hue aitab teil ärgata just nii nagu soovite, tagades teie päevale värske alguse. Valgus muutub järk-järgult heledamaks, imiteerides päikesetõusu efekti, et aidata teil ärgata loomulikult, mitte äratuskella valju heli saatel. Alustage oma päeva õigesti. Õhtul aitab lõõgastav soe valgus lõõgastuda, puhata ja keha värskendavaks ööuneks ette valmistada.

Looge sooja valge kuni jaheda päevavalguse abil meeleolu
Seadistage iga hetke jaoks õige valgustus ja kaunistage oma kodu valge valgusega, mida saab reguleerida soojast kuni külma toonini. Nautige kogu aasta vältel erinevaid stiile, olgu selleks kevadtuult meenutav terav valge valgus, suvepäikeseline soe valge valgus, või talve meenutav jääkülm päevavalgus.

Lõõgastuge, lugege, keskenduge ja täiendage energiavarusid erinevate valgusvarjunditega
Valgus mõjutab meie meeleolu ja käitumist. Philips Hue aitab teil muuta igapäevarutiini nauditavateks hetkedeks. Loobuge hommikukohvist ja valmistuge päevaks jaheda, ereda, valge päevavalgusega, mis aitab teie keha ja vaimu energiaga varustada. Peenhäälestatud hele valge valgus aitab keskenduda. Kuid võte panna ka jalad seinale ja lõõgastuda päeva lõpetuseks maheda valge valgusega.

Nutikas juhtimine, kodus ja eemal
Philips Hue rakendustega iOS-i ja Androidi jaoks saate juhtida valgustust eemalt kus iganes te ka ei oleks. Kontrollige, kas te ei unustanud valgusteid enne kodust lahkumist välja lülitada, ja lülitage need sisse, kui teete kauem tööd.

Seadistage taimerid nii, nagu teile sobib
Philips Hue võib tänu valguse sisselülitamise seadistamisele jätta mulje, et olete kodus, kuigi te seda ei ole. Seadistage tuled eelseadistatud ajal sisse lülituma, nii et koju jõudes tuled juba põlevad. Saate erinevates tubades seadistada tulede süttimiseks erineva aja. Ja loomulikult saate seadistada tuled öösel järk-järgult kustuma; nii ei pea te kunagi muretsema ööseks põlema jääda võivate tulede pärast.

Lisapaigaldiseta hämardamine
Sujuv hämardamine on Philips Hue abil garanteeritud. Ei ole liiga hele. Ei ole liiga tume. Täpselt paras. Juhtmeid, elektrikut ega paigaldamist ei ole vaja.

Juhtige nii, nagu soovite
Ühendage oma Philips Hue valgustid sillaga ja avastage piiritud võimalused. Juhtige valgusteid Philips Hue rakenduse abil oma nutitelefonist või tahvelarvutist või lisage süsteemile lüliteid valgustite juhtimiseks. Seadke taimereid, teavitusi, alarme ja muud, et nautida täielikku Philips Hue elamust. Philips Hue töötab isegi Amazon Alexa, Apple Homekiti ja Google Home’iga, et saaksite valgusteid oma häälega juhtida.

Vajalik on Philips Hue sild
Ühendage Philips Hue valgustid sillaga, et juhtida valgusteid oma nutitelefonist või tahvelarvutist Philips Hue rakenduse kaudu.

Juhtmevabalt juhitav LED-lamp
Seda LED-lampi saab juhtmevabalt juhtida, kui ühendate selle nutiseadmega juhtimiseks Philips Hue sillaga või Philips Hue hämardamise lülitiga.

Hämardatav ainult Philips Hue’ga ühilduvate seadmetega
See toode on hämardatav ainult juhul, kui ühendate selle Philips Hue silla või Philips Hue’ga ühilduva seadmega.


Tootja Philips
Värvus valge
Lambi tüüp LED lamp
Sokli tüüp E14
Komplektis 1 pirn
Võrguseadme tüüp Tark kodu

Produktu kodi

EAN
8718696695203
Ražotāja kods
929001301401

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt