Tolmuimeja Bosch Cosyy'y ProFamily

Pamatinformācija

Tolmuimeja Bosch Cosyy'y ProFamily.

Prece ir arhivēta

A-klassi jõudlus kõvade põrandapindade puhul
Kõvade põrandapindade puhastamise jõudlusklassiga mõõdetakse tolmu kogumise suutlikkust pragude ja liidetega kõvadelt põrandapindadelt. Mida parem on kõvade põrandapindade puhastamise jõudlusklass, seda põhjalikum on sügavuti saavutatav puhastustulemus pragude ja liidetega põrandapindadel, näiteks plaaditud või laudpõrandatel.

HiSpin-mootor
Boschi tehnoloogiline uuendus: uus energiatõhus HiSpin mootor tagab tänu optimeeritud aerodünaamilistele tiivikulabadele põhjaliku puhastuse äärmiselt madala energiatarbimisega.

Tööraadius 10 m
Suur paindlikkus ning mugav tolmuimemine tänu pika juhtmega võimaldatavale 10 m pikkusele tööraadiusele. Vähem pistikupesade vahetusi.

Jõudluse juhtimine
Optimaalne puhastusjõudlus kõikide põrandate puhul. Tänu elektroonilisele jõudluse juhtimisele saab võimsust pöördnupu abil lihtsalt reguleerida.

Vaikus
Vaikne tolmuimemine erakordse puhastusjõudlusega tänu funktsioonile SilenceSound System™. Kogu seadme kontseptsioon alates otsikust kuni väljastatava õhuni on optimeeritud madala mürataseme tagamiseks.

A-klassi jõudlus vaipade puhul
Vaipade puhastamise jõudlusklassiga mõõdetakse tolmu kogumise suutlikkust vaipadelt. Parem tolmukogumine tähendab, et lihtsalt pinna puhastamise asemel saavutatakse sügav puhastamine. Vaibapuhastusjõudluse klassid A ja B tähistavad parimat jõudlust, mille Bosch on saavutanud.

Parim hinnang A kõigis neljas klassis
Uskumatu jõudlus! Boschi tolmuimeja on saavutanud ELi energiamärgise parima hinnangu A neljas jõudlusklassis: energiatõhusus, tolmutagastus ning vaipade ja kõvade põrandapindade puhastamine. Madalaimate tagastusnäitajatega tolmutagastusklassiga on garanteeritud eriti puhas väljuv õhk, mis teeb sellest sobivaima valiku allergiate all kannatajatele.

PowerProtect-tolmukott
PowerProtectDustbag võimaldab üheaegselt tõhusat filtreerimist ja suurepärast õhuvoolu, et jõudlus oleks suur ka siis, kui tolmukott täis saab.

PowerProtect-süsteem
PowerProtect-süsteem tagab kauakestva puhastusjõudluse isegi siis, kui tolmukott saab täis. Tänu sellele saab PowerProtect-tolmukoti nüüd voltida optimaalselt ning sellel on tänu mitmekihilisele kõrgtehnoloogilisele fitrimaterjalile suurem tolmukogumisvõime.


Tolmuimeja tüüp Tolmukotiga
Tolmukogumissüsteemi tüüp Tolmukott
Teleskooptoru Jah
Võimsuse reguleerimine Korpuselt
Automaatne juhtme kerimine Jah
Energiaklass A
Tolmutagastusklass A
Kõvapõranda puhastamise tõhusus A
Vaipade puhastamise tõhusus A
Toide Võrgutoide
Filtrid Pestav UltraAllergy filter
Eriomadused ergonoomiline käepide, integreeritud tarvikute panipaik, madal müratase, tolmukoti täitumise indikaator, PowerProtect-süsteem tagab kauakestva puhastusjõudluse isegi siis, kui tolmukott saab täis
Komplektis kõvade põrandapindade otsak, praootsak, pehme mööbli otsak
Tootja Bosch
Kokkusobivad tolmukotid PowerProtect, tüüp G ALL

Vispārīgi

Putekļusūcēja tips
Putekļu maisiņš
Filtra tips
UltraAllergy

Efektivitāte

Enerģijas klase
A
Paklāju tīrīšanas veiktspējas klase
A
Cieto grīdas segumu tīrīšanas veiktspējas klase
A
Putekļu atkārtotas emisijas klase
A

Funkcijas

Jaudas regulēšana
Automātiskā kabeļa attīšana
Teleskopiskā caurule
Yes

Produktu kodi

EAN
4242005029648
Ražotāja kods
BGLS4PROFM

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt