Pesumasin - kuivati LG (10,5 kg / 7 kg)

Pamatinformācija

TrueSteam™ - Vähendab allergeene 99,9% TrueSteam™-tehnoloogia aktiveerib Allergy Care, Stream Refresh ja Steam Softener™ funktsioonid. Paranda oma elukvaliteeti ja hoia tervislikku, allergeenivaba keskkonda. 6 Motion DD - Kangaste optimaalne pesu Va

Prece ir arhivēta

TrueSteam™ - Vähendab allergeene 99,9%
TrueSteam™-tehnoloogia aktiveerib Allergy Care, Stream Refresh ja Steam Softener™ funktsioonid. Paranda oma elukvaliteeti ja hoia tervislikku, allergeenivaba keskkonda.

6 Motion DD - Kangaste optimaalne pesu
Vali pesuprogramm ja 6 liikumisega Direct Drive tehnoloogia liigutab trumlit mitmes suunas, hoolitsedes kangaste eest ja pestes pesu eriti puhtaks.

Inverter Direct Drive - Vähem vibratsiooni, vähem müra
Mitte üks, vaid lausa kaks ülitõhusat Direct Drive invertermootorit täiustavad pesemisjõudlust, kuid mürata. Inverteriga Direct Drive tehnoloogia kasutab vähem liikuvaid osi, vähendades vibratsiooni ja täiustades vastupidavust. Lisaks sellele kasutavad mootorid vähem energiat, vähendades sedasi ka elektrikulu.

Kuivatiga pesumasin
LG pesumasin-kuivati on üks meie juhtiv kodumasinatehnoloogia. Säästa kodus ruumi ja jäta rohkem perekonnale. LG pesumasin-kuivati teeb riided säravpuhtaks ning ka kuivaks, ilma eraldi kuivatit vajamata.

EcoHybrid säästab vett ja aega
A klassi energiamärgisega EcoHybrid-tehnoloogia säästab vett või lühendab kuivatustsüklit. Vali, kas Eco Dry kuivatusrežiim, mis ei kasuta kuivatamiseks vett või normaalkuivatusrežiim, et lühendada kogu kuivatustsüklit ja vähendada energiakulu.

Lisa esemeid
Kui unustad mõne eseme, siis saad selle lisada ka pärast pesutsükli algust. LG pesumasin-kuivati on varustatud nupuga „Lisa ese“, mis võimaldab pesemise ajal ununenud esemete lisamiseks ust avada.

Nutikas mugavus WiFi abil
SmartThinQ™ -tehnoloogia võimaldab pesemist kõikjalt ja igal ajal juhtida. Võid jälgida energiatarvet või laadida alla tsükleid, et lisada terve rida äsja arendatud pesutsükleid kogu pesumasina kasutusea vältel.


Energiaklass A
Tsentrifuugimise tulemus A
Kuivatiga pesumasin Jah
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Lisapesuprogrammid puuvill (suur suurus), lihtne hooldus, pesu+kuivatus, täielik kuivatamine, aegkuivatus
Lisafunktsioonid TrueSteam™ aurufunktsioon, ukse lukustuse indikaator, veateate alarm, tööaja indikaator, ooterežiimi funktsioon, veelukk, tsükli reservsüsteem, "lisa ese"
Valmistatud Hiina
Displei LED
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Tootja LG
Värvus valge

Produktu kodi

EAN
8806098258550
Ražotāja kods
FH4G1JCH2N

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt