LAURASTAR SMART M lyginimo sistema

1 489 €

Ikmēneša maksājums sākot no 50,75 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

"Laurastar Smart M" triikimissüsteem on täielikult varustatud innovaatilise Bluetooth-tehnoloogiaga - süsteemi mobiilirakendus toimib juhendajana, pakkudes nõuandeid riiete triikimiseks ilma voltideta. Kolme tüüpi videoklippide juhendid võivad aidata: need aitavad teil õppida ja põhilisi triikimisviise ning annavad ekspertnõuandeid siidi, puuvilla või villa triikimisel. On tõestatud, et hügieeniline aurupuhastus eemaldab selle seadme abil kuni 99,99% bakteritest. Väga peened ja võimsad aurud kohanevad kõigi kangatüüpidega ja puhastavad sügavalt. "Laurastar Smart M" triikimissüsteem tagab teie riiete veatu ja professionaalse hoolduse, säilitades kvaliteedi ilma pingutuseta.

Innovatiivse Šveitsi "Laurastar Smart M" triikimissüsteemiga saavutate enneolematu triikimistulemuse kiiresti ja lihtsalt. "Laurastar Smart M" on varustatud aktiivse triikimislauaga, millel on puhumis- (2 taset) ja vaakumifunktsioonid. Esimene tagab, et triikimisel ei teki soovimatuid kortse, ja teine jaotab kangast ühtlaselt triikimislauale, et siluda isegi kõige väiksemaid kortse. Lülitage puhumis- ja vaakumifunktsioonid sisse vaid ühe nupuvajutusega.

Patenteeritud "Laurastar Smart M" avamis- ja kokkupanekusüsteem tagab triikimissüsteemi eriti mugava kasutamise. Avage süsteem ja alustage triikimist vaid 3 minutiga, valides ühe 6 triikimislaua kõrguse seadistusest. Kasutamata triikraud lülitub automaatselt välja 15 minuti pärast, suurendades ohutust ja energiatõhusust.

  • Kuiv ja eriti peen 150°C auru hävitab 100% tolmulestasid, 99,9% baktereid ja viirusi, mis on vastupidavad 30 ja 40°C pesutsüklitele ning takistab allergiate teket.
  • Kaasaegne tehnoloogia tagab erakordseid tulemusi: auru vabastamiseks liikumisandur, üks optimaalne temperatuuri seadistus kõigile kangatüüpidele, triikimisjuhend ja hooldusteated meie rakenduses.
  • Kanga ja värvide õrn hooldus tänu triikraua ja "Laurastar" kuiva väga peene auruga.
  • Aktiivne triikimislaua ventilaatorifunktsioon ja triikraud "Laurastar" 3D padjaga väldivad kortse. Ventilaatorsüsteem hoiab kangast automaatselt triikimislaua kohal ja loob õhupatja, et vältida kortsude teket. Vaakumi tõttu jäävad riided triikimislauale siledaks, mis muudab kortside silumise lihtsaks.
  • "Laurastar" innovatsioon - auru voolu automaatne tarnimine lühikeste impulssidega. See tehnoloogia tagab optimaalse aurujagunemise ja veatu triikimistulemuse, säilitades kangaste struktuuri ja värvi.
  • Pideva triikimise tagab eemaldatav 1,2 l veemahuti ja sisseehitatud katlakivifilter, mis võimaldab kasutada kraanivett.
*Kinnitatud Šveitsis "Scitec Research SA" laboris läbiviidud teadusuuringutega.

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 219,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 129,99 €
  • Insurance (1 year) - 229,99 €
  • Insurance (2 years) - 349,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
22.18 kg
Iepakojuma platums
42.4 cm
Iepakojuma augstums
21.8 cm
Iepakojuma garums
137 cm

Produktu kodi

EAN
79776010746

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt