Pesumasin Electrolux (6 kg)

Pamatinformācija

SensiCare-süsteem - kohandatud hoolitsus lühema ajaga SensiCare-süsteem kaalub iga pesukoguse ja kohandab pesutsükli automaatselt, et teie riideid pestaks täpselt sobiva aja kestel. Nii väldite liigset pesemist ja teie riided säilitavad välimuse ja s

Prece ir arhivēta

SensiCare-süsteem - kohandatud hoolitsus lühema ajaga
SensiCare-süsteem kaalub iga pesukoguse ja kohandab pesutsükli automaatselt, et teie riideid pestaks täpselt sobiva aja kestel. Nii väldite liigset pesemist ja teie riided säilitavad välimuse ja struktuuri kauem.

Peske kuni poole võrra kiiremini TimeSave-funktsiooniga
Kogege põhjalikku pesemist kiiremini TimeSave-funktsiooniga. Vajutage nuppu, et lühendada pesutsüklit kuni 50% võrra. Nii puuvillased kui ka sünteetilised esemed pestakse sama puhtaks, lihtsalt poole kiiremini.

Mugav pesupesemine viitstardi abil
Viitstardifunktsioon annab võimaluse pesupesemist kontrollida. Saate pesutsükli algust edasi lükata, et märg pesu ei peaks jääma pärast tundideks masinasse ootama. Sättige pesupesemise aeg enda mugavuse järgi.

Värskendage allergiavastase programmiga
Meie tõhus allergiavastane programm on efektiivne allergeenide eemaldaja, kombineerides selleks pesutsükli aurufaasiga, et õrnalt ja põhjalikult jõuda iga riidekiuni.

Woolmark Blue-sertifitseeritud pesutsükkel
Woolmark Blue-sertifitseeritud pesutsükliga võite kõiki oma käsitsipestavaid villaseid esemeid südamerahuga pesta. See peseb sama õrnalt ja hoolitsevalt, kui käsitsi pestes. Riided säilitavad oma kuju ja pehmuse, nii saate neid nautida kauem.


Energiaklass A+++
Tsentrifuugimise tulemus C
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
Kuivatiga pesumasin Ei
Süsteemid üleujutuskaitse
Lisafunktsioonid Fuzzy Logic tehnoloogia kohaldub vastavalt pesukogusele
Valmistatud Poola
Displei LCD
Pesumasina tüüp Pealtlaetav
Juhtpaneeli keel Inglisekeelne
Tootja Electrolux
Värvus valge

Produktu kodi

EAN
7332543703432
Ražotāja kods
EW6T5061

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt