Rõivaauruti, Tefal

101,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 3,05 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

• PARANDATAV: toode on 10 aastat parandatav 6500 remondikeskuses üle maailma, mis on osaks meie jõupingutustest aidata kaitsta keskkonda ja võidelda jäätmetega. • MUGAV: kasutusvalmis vaid 40 sekundiga, see riideauruti vabastab vajaduse korral pideva

• PARANDATAV: toode on 10 aastat parandatav 6500 remondikeskuses üle maailma, mis on osaks meie jõupingutustest aidata kaitsta keskkonda ja võidelda jäätmetega.
• MUGAV: kasutusvalmis vaid 40 sekundiga, see riideauruti vabastab vajaduse korral pidevat auru kiireks aurutamiseks ja käepärasteks viimistlustöödeks
• KÕRGE TÄPSUS: 3 auruseadistust, et aurutada igat tüüpi rõivaid, olenemata sellest, kas nende kangas on paks või õrn
• LIHTNE KASUTADA: Access Steam Care'i 3-meetrine juhe ja 200 ml eemaldatav veepaak muudavad igapäevase aurutamise lihtsaks
• NUTIKAS: Kaasas 3 lisatarvikut: riidehari raskemate kangaste jaoks, kate õrnade kangaste jaoks, riputusaas aurutamiseks liikvel olles  ja vertikaalne tugilaud lõppviimistluse lisamiseks

Tänu ülikiirele 40-sekundilisele soojenemisele on Tefal Access Steam Care käsiaurutajaga aur alati käepärast, et anda riietele enne välja minemist veel viimane lihv.
Tänu uuele tehnoloogiale saad aurutada kõiki kangatüüpe, igal pool ja igal ajal ilma triikimislauata. Eemaldatavat veepaaki on mugav täita ning tänu suurele mahutavusele pole vaja seda nii tihti täita. Võimas aur tungib sügavale riidekiududesse ning värskendab riideid ja eemaldab neilt lõhnad.
Kuumutatud tallaplaadi tehnoloogia võimaldab kõrgkvaliteetset riiete aurutamist kondensatsiooni tekketa, et riided oleks võimalik peale aurutamist koheselt selga panna. 
Aurutamine värskendab, desinfitseerib ja eemaldab ebameeldivad lõhnad, et tagada värsked rõivad ja täiuslik hügieen tagamiseks.
Komplektis sisaldub: konks uksele riputamiseks, vertikaalse triikimise laud.


Tootja Tefal
Värvus must/vaskne
Vertikaalne aur Jah
Katlakivi eemaldus Jah
Automaatne väljalülitus Jah
Tald keraamiline
Aur Jah
Veepihusti Ei
Tilgalukk Jah
Kangakaitse lisatald Ei
Eriomadused sobib kasutamiseks kõigil kangatüüpidel, valmis 40 sekundiga, kolm auru seadistust, tööaeg 9 minutit, eemaldatav veepaak, sobib ka riiete värskendamiseks ja desinfitseerimiseks ning lõhnade eemaldamiseks
Käepideme tüüp Avatud
Triikimisseadme tüüp Aurukeskus
Auruti tüüp Käsiauruti

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty (2 years) - 29,99 €
  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 39,99 €
  • Insurance (1 year) - 29,99 €
  • Insurance (2 years) - 49,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
3.71 kg

Produktu kodi

EAN
3121040071595
Ražotāja kods
DT9100E0

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 2-4 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt