Robottolmuimeja Zaco V5s Pro kuiv- ja märgpuhastus

Pamatinformācija

V5s Pro on tolmuimemis- ja märgpuhastusrobot, mis tänu oma võimsale tolmuimemisüksusele koos külgmiste rootorharjastega eemaldab usaldusväärselt tolmu ja mustuse igat tüüpi põrandapindadelt. Paagi vahetusega muutub tavaline robottolmuimeja pesuroboti

Prece ir arhivēta

V5s Pro on tolmuimemis- ja märgpuhastusrobot, mis tänu oma võimsale tolmuimemisüksusele koos külgmiste rootorharjastega eemaldab usaldusväärselt tolmu ja mustuse igat tüüpi põrandapindadelt. Paagi vahetusega muutub tavaline robottolmuimeja pesurobotiks. Eriti suur veepaak tagab, et kogu maja saab regulaarselt puhastatud ühe paagi täitmisega.

Infrapunasensoritel on kõik alati nägemisulatuses
V5sPro puhastab isegi raskesti ligipääsetavad kohad Sinu kodus. Kaugus- ja kukkumiskaitse sensorid kaitsevad mööblit kriimustuste eest. Robot kohandub Sinu igapäevaste olukordadega.

Automaatne aku laadimine dokis
Kui akutase on liiga madal, laeb robot aku laadimisdokis täis. Laadimisdokist alustab ja lõpetab V5sPro igapäevast automaatpuhastust seadistatud aegadel ning puhastab põrandad, kui Sind kodus pole.

Valik puhastusrežiime
ZACO V5sPro robotil on 5 erinevat puhastusrežiimi ja 3 märgpuhastusrežiimi. Nii saad ise valida, kas soovid, et robot koristaks ainult nurkadest või on teatud kohtades vaja põhjalikumat puhastust.


Tootja Zaco
Tolmuimeja tüüp Robot-tolmuimeja
WiFi Ei
Filtrid Kõrge tõhususega filter
Aku tehnoloogia Li-Ion
Filtrid komplektis Jah
Dokkimisjaama omadused Aku laadimine
Isepuhastav Ei
Puhastuse ajastamine Jah
Funktsioonid ääre tuvastamine

Jõudlus

Akumulatora tips
Litija jonu akumulators

Produktu kodi

EAN
4260522140028
Ražotāja kods
501731

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt