Pesumasin Bosch (10 kg)

Pamatinformācija

i-DOS-i automaatne doseerimissüsteem Kasuta pesu võimalikult tõhusalt pesemiseks i-DOS-i automaatse doseerimissüsteemiga pesumasinat, mis teab alati täpselt õiget kogust. Lihtsalt täida pesuvahendi ja -pehmendi sahtlid üks kord, misjärel i-DOS-i andu

Prece ir arhivēta

i-DOS-i automaatne doseerimissüsteem
Kasuta pesu võimalikult tõhusalt pesemiseks i-DOS-i automaatse doseerimissüsteemiga pesumasinat, mis teab alati täpselt õiget kogust. Lihtsalt täida pesuvahendi ja -pehmendi sahtlid üks kord, misjärel i-DOS-i andurid mõõdavad automaatselt iga masinatäie jaoks vajaliku pesuvahendi ja vee koguse. See aitab pesuvahendit säästa ja ennetab ebavajalikku loputamist.

4D-pesusüsteem ja Intensive Plus
4D-pesusüsteem lisab Sinu pesupesemisele uue mõõtme. Meie ülimalt tõhus 4D-pesusüsteem kombineerib otsest veejuga täiendava tsentrifuugimisega pesuga, et kasutada pesuvahendit ja vett võimalikult optimaalselt ning tõhusalt. See tagab laitmatu pesutulemuse isegi juhul, kui trummel on täiesti täis, kuna vesi ja pesuvahend tungivad efektiivselt läbi kanga. Väga määrdunud rõivad võivad aga vajada pisut lisaintensiivsust – selleks kasuta lihtsalt koos 4D-pesusüsteemiga funktsiooni Intensive Plus.

Easy Start Guide
Pesule õige programmi valimine võib olla keeruline ja puhastustulemus võib jääda sageli kaugele suurepärasest. Home Connect koos funktsiooniga Easy Start Guide aitab mõistatamisele lõpu teha ja soovitab Sulle alati täpselt õiget programmi – otse Sinu mobiilseadmes. Iga kord. Ja iga pesuga. Selleks pead lihtsalt sisestama Home Connecti rakendusse pesu värvi, materjali tüübi ja määrdumisastme. Nii saad hõlpsalt täpselt sobiliku programmi valida ja saavutad iga pesuga suurepärased tulemused.

Kaugjälgimine ja -juhtimine
Keegi ei naudi pesupesemist. Eriti kui on kiire, aga pead ootama programmi lõppu. Boschi Home Connecti kaugjälgimise ja -juhtimisega pesumasinad annavad Sulle nüüd vaid nupuvajutusega pesu üle täieliku kontrolli. Saad kasutada oma mobiilseadet, et juhtida ja jälgida oma seadet distantsilt mugavalt rakenduse Home Connect kaudu. Kuna saad ka liikvel olles oma pesumasinat juhtida, toimib Sinu majapidamine nüüd just nii, nagu soovid, isegi kui Sind pole seal.

Tõukemärguanded
Ootamine, millal pesutsükkel viimaks lõppeb, raiskab aega ja võib põhjustada ebavajalikku stressi, eriti kui Sul on väga tihe graafik. Appi tuleb Home Connect, mis tagab Sulle meelerahu ja aitab aega produktiivsemalt kasutada. Soovi korral saab pesumasin saata tõukemärguandeid otse Sinu mobiilseadmesse, teavitades Sind programmi olekust ja andes edasi muud kasulikku teavet. Mitme asja korraga tegemine nii kodus kui ka eemal muutus just pisut lihtsamaks.

Seadmete nutikam teenindus
See võib olla küllaltki stressirohke, kui koduseadmed ei tööta nii, nagu need peaksid. Lahendust pakub kaugdiagnostika. Helista lihtsalt Home Connecti otseliinil ja leppige kokku oma ühendatud koduseadme kaugdiagnostika interneti kaudu. Sinu loaga saab Boschi klienditeenindus seejärel distantsilt Sinu seadet analüüsida, tuvastada probleemse koha ja pakkuda selgeid nõuandeid. Juhul kui probleemi ei ole võimalik sel moel lahendada, saab tellida koju Boschi hooldustehniku, kes võtab kaasa kõik vajalikud varuosad. Nutikas tugi, nutikad lahendused vaid nupuvajutuse kaugusel.

VoiceControl
Tänu koostööle Amazon Alexaga on Sul võimalik juhtida oma seadet ka häälega. Vaata Alexa rakendusest, kas asjakohane Home Connecti oskus on Sinu riigi ja keele puhul saadaval. Seejärel aktiveeri vastav oskus, et luua ühendus Amazon Alexa ja oma kodumasina vahel.

Parim viis mustuse eemaldamiseks täiesti automaatselt
Suurepärase pesemistulemuse saavutamine on nüüd tõeline lapsemäng. Lihtsalt täida trummel ja vajuta alustamisnuppu. Automaatprogrammiga kohandab pesumasin kõike automaatselt pesu vajaduste põhjal, võttes aluseks kanga tüübi ja määrdumisastme. Nii tagatakse iga kord täiuslik tulemus.

EcoSilence Drive™-i garantii
Ära lase pesumasinal enda õhtusööki häirida. Boschi EcoSilence Drive™ on niivõrd vaikne, et mõnikord võib lausa ununeda, et masin töötab. Harjadeta energiasäästlik mootor töötab vaikselt, sellel on eriti pikk eluiga ja selle komponentidele kehtib 10-aastane garantii.

Täiuslik pesutulemus rohkem kui poole lühema ajaga
Kui iga minut on arvel, suudavad SpeedPerfect-funktsiooniga pesumasinad vähendada pesuaega kuni 65%*, ohverdamata sealjuures suurepärast tulemust. SpeedPerfect-funktsiooni saab kasutada koos enamiku programmide ning kõigi pesukoguste ja tekstiilidega. Näiteks kui kasutad seda koos segapesu programmiga, siis saad pesta kuni 4 kg segapesu põhjalikult kõigest 46 minutiga.

VarioDrum-süsteem
Sinu lemmikriided või õrnad rõivad võivad korduva pesemise käigus kahjustada saada. VarioDrum-süsteemi unikaalne patenteeritud struktuur kasutab ühtlast veejaotust, et pesta mis tahes tüüpi pesu õrnalt ja tõhusalt ilma Sinu lemmikriideid venitamata, kortsutamata või kahjustamata. Olenevalt valitud programmist nihutavad tilgakujuliste elementidega disain ja asümmeetrilised labad pesu õrnalt trumli keskele hoolimata pöörlemissuunast. See ei taga üksnes rohkem määrdunud riiete intensiivset puhastamist, vaid garanteerib kogu masinasse pandud pesu kiirema ja põhjalikuma pesemise.

Pesu lisamise funktsioon
Kas unustasid lapse soki või näiteks T-särgi masinasse panna? Pole probleemi! Pesu lisamise funktsioon võimaldab pesutsükli ajal hõlpsalt riideid lisada või eemaldada.* Selleks tuleb lihtsalt pesu lisamise nuppu vajutada, uks avada, soovitud pesu trumlisse panna ja seejärel pesemist jätkata.
*Pesu lisamine ei ole võimalik, kui pesuvee temperatuur on kõrgem kui 50 °C või kui veetase on liiga kõrge.

Trumlipuhastuse meeldetuletus
Trumlipuhastusprogramm on mõeldud trumli puhastamiseks ja hooldamiseks, et tagada selle hügieenilisus. Pärast 20 tsüklit temperatuuril, mis on madalam kui 40 °C, tuletab pesumasin/pesumasin-kuivati automaatselt meelde, et aeg on trumlipuhastusprogrammiga trumlit puhastada.

AquaStop
Boschi AquaStopi garantii pakub kaitset veekahjustuste eest kogu seadme eluea vältel. Meie AquaStop-süsteemiga pesumasinatel on spetsiaalne topeltseinaga veetoru, ohutusklapp ja ujuklülitiga põrandapaak, mis pakuvad kaitset kõikvõimalike veekahjustuste korral, olgu tegemist katkise veetoru või masina lekkega.

AntiVibration-disainiga küljeseinad
Küljeseinte uuenduslik AntiVibration-disain ei ole ainult pilkupüüdev, vaid pakub ka paremat stabiilsust ja vähendab vibratsiooni. Lisaks sellele reguleerib täiustatud isolatsioon ka mürataset ja tänu sellele töötavad Boschi pesumasinad väga vaikselt isegi tsentrifuugimistsükli ajal.

Viitstart
Saad pesutsükli algust edasi lükata, et masin lõpetaks pesemise just siis, kui soovid. Kui oled magama minemas, siis lihtsalt lükka algusaega edasi, et programm lõpetaks hommikul.


Tootja Bosch
Värvus valge
Displei LED
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Tsentrifuugimise tulemus A
Energiaklass C
Lisapesuprogrammid automaatprogrammid
Lisafunktsioonid Home Connect, kaugkäivitamine, SpeedPerfect, pesu lisamise funktsioon, trumlipuhastuse meeldetuletus
Juhtpaneeli keel Rootsikeelne
Valmistatud Saksamaa
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
õhus leviva müra klass B
Energiamääruse number 2019/2014
Mudeli identifikaator WAXH2KOLSN

Vispārīgi

Tips
Brīvi stāvošs

Veiktspēja

Enerģijas klase
C

Dizains

Display
LED
Krāsa
Balta

Produktu kodi

EAN
4242005246359
Ražotāja kods
WAXH2KOLSN

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt