AEG, 9 kg / 5 kg, sügavus 55,1 cm, 1400 p/min - Kuivatiga pesumasin

Pamatinformācija

DUAL TECHNOLOGY ÕRNAKS HOOLDAMISEKS Meie DualSense-tehnoloogia kohandab pesutsükli temperatuuri ja trumli liikumise olenevalt kangast. Madalam temperatuur ja kontrollitud liikumine võimaldavad kõike - õrnadest esemetest välisriieteni, pesta õrnalt. N

Prece ir arhivēta

DUAL TECHNOLOGY ÕRNAKS HOOLDAMISEKS
Meie DualSense-tehnoloogia kohandab pesutsükli temperatuuri ja trumli liikumise olenevalt kangast. Madalam temperatuur ja kontrollitud liikumine võimaldavad kõike - õrnadest esemetest välisriieteni, pesta õrnalt. Nii pesu- kui ka kuivatustsüklid on Woolmark Blue-sertifitseeritud, et saaksite turvaliselt pesta ja kuivatada ka ainult käsitsipesuks mõeldud villaseid esemeid. Välisrõivaste programm puhastab ja kaitseb tehnilisi kangaid, et nende tekstuuri säilitada samas kui kuivatustsükkel aitab taastada veehülgavust.

KOHANDATUD TSÜKLID TAGAVAD TÕELISE MUGAVUSE
ProSense Technology® kohandab pesu- ja kuivatusaegu automaatselt vastavalt pesukogusele. Otstarbekad ja ökonoomsed pesutsüklid – säästes aega, energiat ja vett – olenemata sellest, kas tegu on suure või väikese pesuga.

SILENDAGE AURUGA, ET OLEKS VÄHEM TRIIKIMIST
Auruprogramm teeb palju alates tekstiilikiudude pehmendamisest kortsude vähendamise ja triikimise vältimiseni. Nii kestavad riided kauem ja näevad paremad välja. Kiire riiete värskendamise võimalus ilma nende pesemiseta aitab rõivastel paremini ajale vastu seista, sest neid kuumutatakse ja hõõrutakse vähem.


Tootja AEG
Displei Jah
Pesumasina tüüp Eestlaetav
Tsentrifuugimise tulemus B
Lisapesuprogrammid Wash&Dry 60
Juhtpaneeli keel Ingliskeelne
Paigaldusmeetod Eraldiseisev
õhus leviva müra klass B
Energiamääruse number 2019/2014
Pesemistsükli energiaklass C
Energiaklass (pesemine+kuivatus) E
Kuivatustehnoloogia Kondenseeriv

Produktu kodi

EAN
7332543807482
Ražotāja kods
L7WBGO49S

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt