Robottolmuimeja Samsung FullView Sensor™ 2.0 tehnoloogiaga

Pamatinformācija

Robottolmuimeja Samsung FullView Sensor™ 2.0 tehnoloogiaga.

Prece ir arhivēta

FullView Sensor™ 2.0 - Skanneerib ruumi, tuvastab takistused
Suure jõudlusega täiustatud FullView Sensor™ 2.0 skannib ja tuvastab väga kitsad või väikesed takistused laial alal. Lisaks tuvastab seade ruumi nurgad ja puhastab need kolm korda 10% suurema imemisvõimsusega.*

Edge Clean Master - Puhastab hästi ka mööda seinaääri
Edge Clean Master puhastab servad ja nurgad tõhusamalt tänu harjastega harjale, mis on esiotsale võimalikult lähedal. Kui see puutub vastu seina, langeb automaatsulgur alla, et moodustada tõke, mis võimaldab koguda rohkem tolmu.

Alati optimaalne võimsus
Nutikas võimsuskontroll tuvastab pinna tüübi ja tekitab optimaalse imemisvõimsuse. Vaipkattelt imedes tekitab mootor suurema imemisvõimsuse, et vaibas olev tolm välja imeda.

CycloneForce hoiab ära filtri ummistumise
CycloneForce tagab ülima imemisvõimsuse pikaks ajaks*. See tekitab tugeva tsentrifugaaljõu, mis eraldab mustuse ja prahi välisesse kambrisse. Nii püsib filter puhas ja ei ummistu nii kiiresti.

Lai hari puhastab laiema ala kiiresti ja tõhusalt
Lai hari puhastab suuremad alad kiiremini ja tõhusamalt. Kuna selle laius on 290 mm, mis on 42% rohkem kui tavapärastel 204 mm harjadel, puhastab see suurema pinna väiksema liikumise ja lühema ajaga.

Wi-Fi juhtimine - juhi seda eemalt
Wi-Fi juhtimine võimaldab seadet juhtida eemalt nutitelefoni rakenduse abil*. Lihtsa puudutusega saad seadme käivitada või peatada, ajastada puhastusaegu ja kontrollida puhastuse ajalugu, kui oled kodust eemal. Tark kodu, tark kodu korrashoid!

Visionary Mapping™ + kaardistab ja leiab parimad puhastusteed
Süsteem Visionary Mapping™ Plus leiab optimaalse teekonna kiireks puhastamiseks. Seadme võimsad andurid ja digikaamera koostavad majast täieliku kaardi ning arvutavad välja kõige tõhusama puhastusteekonna.

Easy Pass™ suured rattad
Täiustatud Easy Pass™-rattad ületavad kergelt enamiku takistusi, nagu näiteks uksepiidad, nii et seade jätkab tööd, kui sind pole kohal. Korpus on nüüd põrandast 15 mm kõrgemal, mistõttu selle kinnijäämine millegi otsa on vähem tõenäoline.

Vali parim viis
Erinevatest puhastusrežiimidest saad valida parima režiimi konkreetse olukorra jaoks. Sellel on 3 puhastusrežiimi, 3 imemistüüpi, ajastamisrežiimid, mida saad eelseadistada kuni seitsmeks korraks nädalas.

Alati laetud - automaatne laadimine
Automaatse laadimise funktsioon tähendab, et kui aku hakkab tühjenema, läheb tolmuimeja automaatselt dokki ennast laadima. Ja kui aku on täis, läheb tolmuimeja tagasi kohta, kus töö pooleli jäi, ja jätkab puhastamist.


Tolmuimeja tüüp Robot-tolmuimeja
Tolmukogumissüsteemi tüüp Konteiner
Toide Aku
Aku tüüp liitiumioonaku
Eriomadused Intelligent Power Control, edge clean master, easy pass, LED-ekraan, point cleaning, turborežiim, kohtrežiim, wi-fi kontroll, visionary mapping süsteem, planeerimine, puhastusaeg 30/60 minutit, laadimisaeg: 240 min
Tootja Samsung

Jõudlus

Akumulatora tips
Litija jonu akumulators

Produktu kodi

EAN
8806088756134
Ražotāja kods
VR10M703BWG/SB

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt