Maniküüri-pediküürikomplekt MP 64 Beurer

Pamatinformācija

Lisatarvikud Safiirketas, peen Küünte viilimiseks ja lihvimiseks. Sellele safiirkettale on iseloomulik see, et sisemine lihvimisketas pöörleb, välimine aga mitte. See võimaldab küüsi täpselt viilida, kartmata nahka kiiresti pöörleva kettaga vigastada

Prece ir arhivēta

Lisatarvikud

Safiirketas, peen
Küünte viilimiseks ja lihvimiseks. Sellele safiirkettale on iseloomulik see, et sisemine lihvimisketas pöörleb, välimine aga mitte. See võimaldab küüsi täpselt viilida, kartmata nahka kiiresti pöörleva kettaga vigastada.

Safiirketas, jäme
Küünte viilimiseks ja lihvimiseks. See tarvik võimaldab ühtlasi pakse küüsi viilides lühendada. Kasutamisel tuleb olla ettevaatlik, sest küünest eemaldatakse korraga suur osa.

Safiirkoonus
Kuiva või kõva naha või paksendite eemaldamiseks jalatallalt või -kannalt ja küünte töötlemiseks.

Viltkoonus
Küüneserva silendamiseks ja lihvimiseks pärast viilimist ning küünepinna puhastamiseks. Liiguta tarvikut küünte poleerimisel alati ringikujuliste liigutustega ja ära kunagi jäta viltkoonust ühte kohta paigale, sest hõõrdumisel
võib see minna väga kuumaks.

Peen safiirkattega paksendiviil
Paksendite eemaldamiseks jalatallalt ja -kannalt. See tarvik on mõeldud kasutamiseks laial alal.

Kristallkattega paksendiviil
Jäme kristallkattega paksenditarvik on mõeldud paksu kõva naha või suurte paksendite kiiresti eemaldamiseks jalatallalt või -kannalt.

Silindriline lihvija
Karedate kohtade lihvimiseks ja varbaküünte jämeviilimiseks. Hoia lihvijat küüne pinnaga horisontaalselt ja eemalda aeglaste ringliigutustega soovimatu küünepind.

Leegikujuline lõikur
Sissekasvanud küünte eemaldamiseks. Aseta leegikujuline lõikur ettevaatlikult pinnale ja eemalda liigsed küüneosad.

Küünelihvija
See on täppistarvik. Ole selle tarviku kasutamisel ettevaatlik, sest hooletu kasutamine võib põhjustada vigastuse. Seda tarvikut saab kasutada sissekasvanud küünte vabastamiseks ja surnud küünteosade lõikamiseks.
Kasuta küünelihvijat väikesel kiirusel.

Safiirkoonus, ümar
See tarvik on mõeldud konnasilmade ettevaatlikult eemaldamiseks. Selle tarviku kasutamisel tuleb meeles pidada, et konnasilma nahakihtide eemaldamisel on oht sügavamale nahka sisse lõigata ja luuümbrist kahjustada.

Küünte kaitsekate
See tarvik kogub endasse küünte viilimisel tekkiva tolmu ja naharakud.


Tootja Beurer
Toide Aku

Produktu kodi

EAN
4211125570378
Ražotāja kods
MP64

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt