AG245 ZGRZEWARKA DO PRZEDŁUŻANIA WŁOSÓW

10,99 €

Pamatinformācija

Professionaalne juuste pikendamise keevitusseade. Meie toode tagab püsiva ja eduka soengu igal ajal ja kohas! Juuste kujundamine muutub selle seadme abil palju lihtsamaks. Seade soojeneb kiiresti ja tänu suurtele plaatidele jaotab soojust suurepärase

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Professionaalne juuste pikendamise keevitusseade. Meie toode tagab püsiva ja eduka soengu igal ajal ja kohas! Juuste kujundamine muutub selle seadme abil palju lihtsamaks. Seade soojeneb kiiresti ja tänu suurtele plaatidele jaotab soojust suurepäraselt, kahjustamata juukseid! Pikk kaabel tagab mugava kasutamise kaugel elektripistikust! Sobib kõikidele juuksetüüpidele, sealhulgas värvitud juustele, olenemata nende pikkusest. Sellel on tööoleku ja plaatide soojenemise märgutuli, mis takistab seadme ülekuumenemist ja põletusi! Väga lihtne kasutada ja valmistatud tulekindlast plastikust, kestab see keevitusseade meid edukalt aastaid! Toote omadused: - Juuste keevitusseade on mõeldud juuste iseseisvaks pikendamiseks keratiinmeetodiga. - See võimaldab juuksepikenduste tegemist keratiinilõksude meetodil. Tänu sellele saate ise teha ka mikroringide ja tuledega otsikuid ning taastada vanade juuksepikenduste otsad. - See võimaldab keratiini sulatamist ja vormimist, samal ajal kahjustamata pikendatud loomulikke juukseid. - Suurepärane nii salongis kui ka koduseks kasutamiseks! - Kasutades seda, jõuate igale kohtumisele või kohtingule, sest juuste keevitamine võtab vaid mõne hetke! - Sobib kõikidele juuksetüüpidele: paksud, õhukesed, loomulikult lokkis, pärast keemilist lokki või värvitud juuksed. Seega saate seda kasutada nii sageli kui soovite, kartmata juuste elujõu kaotamist! - Pikk kaabel tagab keevitusseadme mugava kasutamise. - Sellel on töö- ja soojenemise märgutuli. - Pärast õige temperatuuri saavutamist tarbib keevitusseade vaid mõne vati energiat temperatuuri hoidmiseks. - See on valmistatud vastupidavast ja tulekindlast materjalist, mis tagab, et saate seda kasutada KAUAPIDISELT! - Mugav, kerge kasutada ja äärmiselt käepärane! Tehnilised andmed: - Toide 230V - 50 Hz (võrgust) - Sirgendaja sisse / välja lülitamise nupp - Toite märgutuli - Püsiv töötemperatuur - Pakend: värviline, esteetiline karp - Värv: must Tere tulemast tellimust esitama!

Produktu kodi

EAN
5907621809423

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt