Föön Valera Prestige Pro B2.4M

Pamatinformācija

Aerodünaamiliselt optimeeritud VALERA föönide uus põlvkond tõstab professionaalsete föönide standardi enneolematusse kõrgusesse. Nüüdisaegset vooludünaamika simulatsiooni tarkvara kasutades on VALERA teadus- ja arendusosakond töötanud välja nutika õh

Prece ir arhivēta

Aerodünaamiliselt optimeeritud
VALERA föönide uus põlvkond tõstab professionaalsete föönide standardi enneolematusse kõrgusesse.
Nüüdisaegset vooludünaamika simulatsiooni tarkvara kasutades on VALERA teadus- ja arendusosakond töötanud välja nutika õhuvoolu tehnoloogia. See optimeerib õhuvoolu tee läbi fööni õhu sissevõtuavast kuni õhu väljalaskeavani. Selline tehnoloogia garanteerib:
• minimaalsed hõõrdumise ja hajumise koefitsendid
• väga tulemusliku kompressiooniefekti tänu ümber disainitud õhustusmoodulile (mootor ja ventilaator)
Nutikas õhuvoolu tehnoloogia võimaldab uutel föönidel saavutada silmapaistvad toimivusnäitajad - energia muundamine (W), õhuvool (m3/h), õhusurve (Pa), õhukiirus (km/h) ja madalad müratasemed (dB(A)) - selline kombinatsioon on turul unikaalne.

TOUCH ME - Esimene soengukujundamisotsak, mis püsib jahe
Täielik uudis föönide turul: soengukujundamisotsak TOUCH ME ei kuumene ning seda tänu uuenduslikule ja isejahtuvale kahekordse kihiga süsteemile, mille patent on taotlemisel.
Laborikatsetes on selgunud, et tavalise professionaalse soengukujundamisotsaku kõrgeim temperatuur juuste kuivatamise ajal on 130 °C/150 °C, samal ajal kui soengukujundamisotsaku TOUCH ME pealispinna keskmine temperatuur on umbes 45 °C, mis jääb alla kuumusastme ja mugavasse vahemikku.

ROTOCORDiga on juhtmepuntrad minevik!
See uuenduslik juhtmete sassimineku seadis on integreeritud professionaalseks kasutamiseks mõeldud föönide toitejuhtmetesse. ROTOCORD on uus lahendus föönide juhtmetest tekkivate juhtmepuntrate täielikuks likvideerimiseks.

Ioonhooldus tegelike ioonide generaatoriga
Negatiivse laenguga ioonid on osakesed, mida võib õhust leida pärast äikest, kui õhk on puhtam. VALERA seadmetel on IOONI funktsiooni generaator, mis toodab tuhandeid negatiivseid ioone. Need aitavad säilitada juuste niiskustasakaalu. Juuste korralik niisutatus taastab juukseid ning muudab need pehmemaks ja kergemini kammitavaks. Negatiivselt laetud ioonid aitavad vähendada juuste staatilist elektrit, lendlemist ja soovimatuid lokke.

Värvikaitse
VALERA seadmeid eristab teist COLOURCARE, mis sobib just värvitud juustele. Juuksed püsivad värvitud ja säravad ning nende loomulik niiskustasakaal säilib ja seda tänu kolmele peamisele omadusele:
• NEGATIIVSETE IOONIDE tootmine ioonigeneraatori ja/või keraamilise turmaliintehnoloogia kaudu, mis aitab juustel säilitada täielikku niiskustasakaalu.
• EI STRESSILE! Tippkvaliteet ka kõige madalamal temperatuuril - tänu kiiremale õhuvoolule saab juukseid kiiremini fööniga kuivatada ka jahedamal temperatuuril.
• hõlpsalt kasutatav TEMPERATUURI HALDAMINE personaliseeritud temperatuuri reguleerimiseks.


Tootja Valera
Tüüp Föön
Komplektis 2 ülipeent otsikut (6 cm, 7,5 cm), difuuser
Eriomadused Rotocord - voolujuhe ei takerdu, ülivaikne, nutikas õhuvoolu tehnoloogia, ühtlase temperatuuriga turvaline küttekeha
Kokkupandav käepide Ei
Riputusaas Jah
Värv Must
Seinale kinnitatav Ei
Tüüp Föön
Mootori tüüp AC
Digitaalne ekraan Ei
Juhtme tüüp Rotocord
Sisse- ja väljalülitamise nupp Jah
Automaatne väljalülitus Ei
Automaatne puhastus Ei
Eemaldatav filter Jah
Lisafunktsioonid Külm õhk

Funktsioonid

Citi
Cilpa pakarināšanai

Produktu kodi

EAN
7610558006848
Ražotāja kods
586.12/I

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt