Vererõhumõõtja Omron M3

Pamatinformācija

OMRON M3 pakub täpsust ja usaldusväärsust, mis on iseloomulik kõigilie OMRONi toodetele. Lisaks sellele on OMRON M3 vererõhuaparaadil mitmeid funktsioone, mis annavad Sulle kindlust tulemuste kvaliteedis ja stabiilsuses. OMRON M3 vererõhuaparaadi st

Prece ir arhivēta

OMRON M3 pakub täpsust ja usaldusväärsust, mis on iseloomulik kõigilie OMRONi toodetele. Lisaks sellele on OMRON M3 vererõhuaparaadil mitmeid funktsioone, mis annavad Sulle kindlust tulemuste kvaliteedis ja stabiilsuses.

OMRON M3 vererõhuaparaadi standardkomplektis on suure ulatusega Easy Cuff mansett (22-42 cm), mis tähendab, et see sobib enamike täiskasvanute õlavarrele.

OMRON M3 mõõtmistulemusi on lihtne mõista. M3 annab LED tuledega märku, kui vererõhk on kõrgem soovituslikust ülempiirist.

LED manseti paigaldamsise tuli annab märku, et mansett on korrektselt paigaldatud Su õlavarrele: mitte liiga lõdvalt ja mitte liiga tihedalt.

Komplektis:
• Õlavarre vererõhuaparaat M3
• Suure ulatusega Easy Cuff (22-42cm) mansett
• Patareide komplekt (4xAA)
• Aparaadi hoiukott
• Kasutusjuhend


Tootja Omron
Patareide tüüp AA
Toode Vererõhumõõtja
Eriomadused Intelli Wrap Cuff tehnoloogia võimaldab täpseid mõõtmistulemusi igas manseti asendis, Intellisense tehnoloogia tagab, et mansett ei oleks ülemäära täis pumbatud, ebaregulaarse südamerütmi tuvastus, vererõhu indikaator, mõõtmist häiriva liigutamise tuvastamine mõõtmise ajal, manseti õige paigalduse kontroll
Värv Hall
Patareid kuuluvad komplekti Jah
Mõõtmisviis õlavarrelt
Mälukohtade arv 2x60
Arütmia avastamine Jah
Kellaaja ja kuupäeva näit Jah

Produktu kodi

EAN
4015672111837
Ražotāja kods
M3

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt