AG408 DRAPACZKA DO PLECÓW TELESKOPOWA

1,99 €

Pamatinformācija

Teleskoopiline seljakriimustaja - kasulik vidin iga mehe ja naise jaoks. Enamasti sügelevad selg just seal, kus pole võimalik kuidagi käega ulatuda. Kui läheduses pole kedagi, kes saaks aidata, saate hõlpsasti oma selga kriimustada kriimustajaga. Too

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Teleskoopiline seljakriimustaja - kasulik vidin iga mehe ja naise jaoks. Enamasti sügelevad selg just seal, kus pole võimalik kuidagi käega ulatuda. Kui läheduses pole kedagi, kes saaks aidata, saate hõlpsasti oma selga kriimustada kriimustajaga.

Toote omadused ja spetsifikatsioonid:

  • Elegantne, eksklusiivne välimus - kriimustaja on valmistatud roostevabast terasest.
  • Teleskoopiline konstruktsioon, vajadusel saate kriimustaja pikendada kuni 49 cm pikkuseks.
  • Pärast minimaalset lühendamist on kriimustaja ainult 16 cm pikk - see mahub taskusse või käekotti. Saate seda alati endaga kaasas kanda ja kasutada, kui vaja :)
  • Materjal: metall
  • Pakend: foolium

Ootame teie tellimust!

Korrektuur:

Teleskoopiline seljakriimustaja - praktiline aksessuaar iga mehe ja naise jaoks. Tavaliselt sügeleb selg just seal, kuhu käega ulatuda pole võimalik. Kui pole kedagi, kes saaks aidata, saate hõlpsasti oma selga kriimustada selle kriimustajaga.

Toote omadused ja tehnilised andmed:

  • Elegantne, luksuslik välimus - kriimustaja on valmistatud roostevabast terasest.
  • Teleskoopiline disain, vajadusel saate kriimustaja pikendada kuni 49 cm pikkuseks.
  • Pärast minimaalset kokkutõmbumist on kriimustaja pikkus vaid 16 cm - see mahub hõlpsasti taskusse või käekotti. Saate seda alati endaga kaasas kanda ja kasutada, kui vaja :)
  • Materjal: metall
  • Pakend: fooliumpakend

Ootame teie tellimust!

Produktu kodi

EAN
5907621804824

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt