KENKO TELEPLUS HD PRO 1,4X DGX NIKON

359 €

Ikmēneša maksājums sākot no 12,24 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Kenko Teleplus HD teleconverter is perfect for sports and nature photography. This converter extends the focal length of your telephoto lens.Teleplus HD is a teleconverter designed to make images more impressive by turning your lens into a tele lens and capturing the object more close.
Kenko Teleplus telekonverterid võivad oluliselt muuta teie fotosid, muutes objekti pildil suuremaks ja säilitades samal ajal kõrge resolutsiooni ja kvaliteedi. Seda tulemust saab saavutada lihtsalt selle kerge ja kompaktse telekonverteri kasutamisega, isegi kui teil pole või ei saa endale lubada head ja võimsat super-teleobjektiivi. Kenko Teleplus HD Pro DGX telekonverter on kõrgtäpsusega valmistatud optiline seade, mis paigaldatakse kaamera kere ja objektiivi vahele. Selle eesmärk on korrutada objektiivi fookuskaugust vastavalt selle korrutustegurile, muutes teie objektiivi teleobjektiiviks, minimaalse resolutsiooni ja pildi teravuse kadumisega. Näiteks võib 2x telekonverter muuta 70-200 mm objektiivi 140-400 mm objektiiviks. Ülim kvaliteet Kenko Teleplus HD PRO DGX Kenko HD Pro on esmaklassiline telekonverterite seeria, mis on spetsiaalselt loodud kasutamiseks kõrge resolutsiooniga peegelkaameratega ja objektiividega. Optiline konstruktsioon on ümber kujundatud, lisades täiendavaid optilisi elemente ja kasutades parendatud mitmekihilist peegeldumisvastast katet, et säilitada kõrge resolutsiooniga kaamerate ja objektiivide algne jõudlus. Sisseehitatud mikroprotsessor tagab täpse andmeedastuse objektiivi ja kaamera vahel ning fookuskaugus ja ava väärtused salvestatakse EXIF-andmetesse ning konverteeritakse tegelikeks pildistamisväärtusteks telekonverteri paigaldamisel. Märkus: Automaatse teravustamise korral võib tekkida häireid, kui heledus on kombinatsioonis objektiiv + konverter madalam kui 5,6. 1,4x konverter vähendab ava 1 sammu võrra ja 2x konverter 2 sammu võrra. Kui te pole kindel, mida teie kaamera suudab, kontrollige kaamerakäsiraamatut.

Produktu kodi

EAN
4961607625286

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt