Bosch Indego M+ 700 robotic lawn mower

1 099 €

Ikmēneša maksājums sākot no 37,46 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Autonoomne muruhooldus keskmisele ja suurele aiale: Bosch robotmuruniiduk Indego M+ 700 Mugav, autonoomne muruhooldus keskmisele ja suurele aiale - selleks pakub Bosch ühendatud robotmuruniidukit Indego M+ 700 kuni 700 ruutmeetri suurustele murupinda

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Autonoomne muruhooldus keskmisele ja suurele aiale: Bosch robotmuruniiduk Indego M+ 700

Mugav, autonoomne muruhooldus keskmisele ja suurele aiale - selleks pakub Bosch ühendatud robotmuruniidukit Indego M+ 700 kuni 700 ruutmeetri suurustele murupindadele. Indego kasutab andureid ja tarkvara, et kaardistada aed ja mõõta murupinda täpselt. Nutikas "LogiCut" navigatsioonisüsteem võimaldab kogutud andmete põhjal süstemaatilist niitmist paralleelsetes radades. Indego M+ 700 niidab seega kuni 40 protsenti kiiremini kui juhusliku põhimõttega robotmuruniidukid. Tänu "LogiCut" teab niiduk, millised alad on juba niidetud ja millised veel niitmist vajavad. See säästab energiat ja hoiab muru, kuna juhuslikult sama ala korduv ületamine võib põhjustada kahjustusi. Harjadeta mootorid tagavad suurema efektiivsuse ja niiduki pikema eluea. Need tekitavad vähem hõõrdumist ja seega vähem kuumust, mis säästab energiat. Indego M 700 töötab "Power for All" aku süsteemi 18-voldise akuga. Vajadusel saab kasutaja aku lihtsalt ise eemaldada ja välja vahetada.

Indego M+ 700 niidab täielikult iseseisvalt määratletud piirkonnas, mis on piirdekaabliga märgistatud. Tänu muru suuruse ja kuju täpsele mõõtmisele pakub Bosch kasutajale täiendavat väärtust. Indego määrab optimaalse niitmistsükli tegeliku muru suuruse põhjal. Niitmiste arv, päevad, aeg ja kestus määratakse automaatselt, võttes arvesse tegelikku muru suurust, niidetud ala aku tööaja kohta, vajalikke laadimisaegu ja pidama peetavaid pause, nagu lõunavaheaeg või nädalavahetused. See intelligentne kalendri funktsioon säästab kasutaja jaoks manuaalset programmeerimist. Tänu "SmartMowing" funktsioonile arvestab Indego M+ 700 ka tegureid nagu rohu kasv, temperatuur ja sademed. Seega on muru alati optimaalselt hooldatud.

Muruniidukil on ka servaniitmise funktsioon, mis saab nüüd vastata kasutaja vajadustele. Enne muru lõikamist niidab Indego M 700 mööda välisest piirdekaablist ja järgib seda tagasi baasjaama. Eriomadus on see, et kasutaja saab valida, kas ta soovib serva niita ühe täieliku niitmistsükli jooksul üks kord, kaks korda või üldse mitte. See annab võimaluse säästa energiat ja aega. Ka Indego M+ 700 puhul kasutab Bosch tehisintellekti (AI): Bosch kasutab masinõpet, et parandada murul takistuste tuvastamist robotmuruniidukil.

Võrgustamisplatvorm IFTTT
Muru niitmise alustamine, pausile panemine või tagasi laadimisjaama saatmine - kõik see on võimalik ühendatud Indego M+ 700-ga ka Amazon Alexa hääljuhtimise abil. Võrgustamisplatvorm IFTTT pakub veelgi rohkem võimalusi robotmuruniiduki juhtimiseks ja muruhoolduse kohandamiseks vastavalt kasutaja vajadustele.

"Remote SpotMow" funktsiooniga saab robotmuruniiduk eraldi niita teatud alasid, mis on tavaliselt kaetud näiteks aiamööbli või mänguseadmetega nagu batuudid. Kasutajad saavad nutitelefoni murukaardi puudutamisega saata robotmuruniiduki niidetavale alale. Indego M+ 700 alustab siis alumisest vasakust nurgast ja hakkab süstemaatiliselt niitma muru paralleelsetes radades.

Omadused:

  • Soovitatav murupind: ≤ 700 m²
  • Mootor: harjadeta
  • Tühikäigupöörded: 3 200 min-1
  • Maksimaalne kalle: 15° (27%)
  • Tarkvarafunktsioonid: MultiArea, SpotMow
  • "Smart Gardening" rakenduse funktsioonid: SmartMowing, Remote SpotMow, Amazon Alexa hääljuhtimine, ühendus IFTTT-ga, niiduki käivitamine, paus, tagasipöördumine baasjaama, niitmisaegade määramine kalendris, teavitamine rikete korral, niiduki deaktiveerimine, tööaega näitamine, kogu läbisõitu näitamine, korduma kippuvate küsimuste näitamine, telefoninumbri ja e-posti näitamine nõustamiseks, tarvikute näitamine juurdepääsuga veebipoes, tarkvarauuenduste installimine

Type Robotic Lawn Mower
Operating Mode Rechargeable Battery
Max. Lawn Size (m²) 700
Max. Slope (degree) 15
Number of Cutting-Height Scale 3
Mowing Height (mm) 30 - 50
Cutting Width (cm) <20
Max. Volume (dB) 63
Battery Voltage (V) 18
Rechargeable Battery Capacity (Ah) 2,5
Charging Time (h) 1,2
Colour Green / Black
Type of Battery / Rechargeable Battery Lithium-Ion
Rechargeable Batteries Included in Delivery 1

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 159,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 99,99 €
  • Insurance (1 year) - 199,99 €
  • Insurance (2 years) - 269,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
16.5 kg
Iepakojuma platums
403 cm
Iepakojuma augstums
32.1 cm
Iepakojuma garums
59.1 cm

Produktu kodi

EAN
4059952566931
Ražotāja kods
06008B0303

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt