ICONFIT Hüdrolüüsitud Kollageen 400g

Pamatinformācija

ICONFIT Deep Sleep on Eestis välja arendatud segu unekvaliteedi parandamiseks. See põhineb looduslike kummeli (500mg/portsjon) ning palderjani (500mg/portsjon) ekstraktidel mis on uuringutes näidanud väga häid tulemusi une kvaliteedi parandamisel. Me

Prece ir arhivēta

ICONFIT Deep Sleep on Eestis välja arendatud segu unekvaliteedi parandamiseks. See põhineb looduslike kummeli (500mg/portsjon) ning palderjani (500mg/portsjon) ekstraktidel mis on uuringutes näidanud väga häid tulemusi une kvaliteedi parandamisel. Meie igapäevased elud on tihtipeale stressirohked ning seetõttu on eriti tähtis end öösel korralikult välja puhata. Järjest enamatel inimestel on aga öösel raskusi magama jäämisega ning kui jäädakse magama siis ei saavutata piisavalt pikaks ajaks sügavaimat unefaasi. Üks Deep Sleep jook õhtul 30min enne magamaminekut aitab aga kaasa une kvaliteedi parandamisele.

Miks on Deep Sleep pulber parem kapslitest?

Deep Sleep pulbersegu on Eestis välja arendatud ja sisaldab piisavas koguses hea une jaoks vajalikke taimseid ekstrakte. Kummeliekstrakti 500mg ja palderjaniekstrakti 500mg = kokku korralik 1000mg! Mujal Eestis ja apteekides pakutavad välismaised kapslid aga sisaldavad enamuses vaid 100mg-300mg ning soovitud hea une jaoks peaks tarbima neid päris mitmeid. Meie hea une segust saab teha maitsva unejoogi ja saavutada parem tulemus.

ICONFIT Deep Sleep kasutamine:

Õhtul 30-60min enne magamaminekut vala tassi u. 150ml leiget või sooja (soojem vesi aitab paremini lahustuda kuid võid kasutada ka jaheda veega) vett. Lisa 16g (2 servani mõõdulusikat, purgis kaasas) Deep Sleep segu tassi ning sega kuni ühtlase lahustumiseni ja naudi.

Koostisosad:

Inuliin (kiudaine sigurijuurest), kummeliekstrakt (500mg/portsjon), palderjaniekstrakt (500mg/portsjon), maitse- ja lõhnaaine, sidrunhape.

Produktu kodi

Ražotāja kods
IF178766

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt