ICONFIT Collagen Superfoods Inulin vaarikas-mustsõstar 250 g

Pamatinformācija

ICONFIT Collagen Superfoods on Eestis toodetud supertoitude segu. Sisaldab üle 30% kollageeni koos loodusliku kiudainega Orafti® inuliin mis on kasulik Sinu seedimisele. Lisaks on igas segus maitsev ja vitamiiniderikas segu külmkuivatatud supermarjad

Prece ir arhivēta

ICONFIT Collagen Superfoods on Eestis toodetud supertoitude segu. Sisaldab üle 30% kollageeni koos loodusliku kiudainega Orafti® inuliin mis on kasulik Sinu seedimisele. Lisaks on igas segus maitsev ja vitamiiniderikas segu külmkuivatatud supermarjadest või toorkakaost. Ei mingeid teisi lisaaineid ega grammigi lisatud suhkrut.Collagen & Inulin segu on hea lisada 1 supilusikas blenderis smuutisse või segada vee või mahlaga. Purgis on u. 19 portsjoni jagu maitsvat kollageenisegu. Võid soovi korral tarbida ka 2 supilusikat päevas. Kasuta iga päev ja tee heategu oma tervisele, nahale, küüntele ja juustele. Tänu looduslike marjade sisaldusele on segudes palju kasulikke vitamiine ja mikrotoitained. Kollageeni võib lisada otse blenderisse kuigi mõnel pool räägitakse nagu blender lõhustaks kollageenipeptiidid. Blender ei saa kollageeni kuidagi kahjustada ja võib alati ka smuutisse otse blenderisse lisada.isaks loomset päritolu kollageenile on koostises vaid looduslik Orafti® inuliin, külmkuivatatud marjad ja ühes maitsevariandis ka antioksüdantide rikas toorkakao. Collagen Superfoods toodetes ei ole lisatud suhkrut ega mingeid muid lisaaineid. Loe iga maitsevaliku toitainete ja koostisosade kohta täpsemalt allpool.Vaarika-Mustsõstra: Koostisosad: Orafti® Inuliin (sigurijuurest), hüdrolüüsitud kollageen, külmkuivatatud vaarikas, külmkuivatatud mustsõstar.Tegemist on viimasel aastal suurelt tõusnud loodusliku tervisetrendiga, kuna inuliin on looduslik ja kasulik prebiootiline kiudaine. Kiudained aitavad kaasa Sinu smuuti muutmisel täisväärtuslikuks toiduks ning hoiavad paremini kõhtu päeva jooksul täis. Lisaks on sigurijuurest saadud inuliin väga kasulik seedimise tervisele.Koostisosad: Orafti® Inuliin (sigurijuurest), hüdrolüüsitud kollageen, külmkuivatatud vaarikas, külmkuivatatud mustsõstar. Toodetud Eestis.

Produktu kodi

Ražotāja kods
IF178776

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt