ICONFIT Crispy Protein Breakfast Vaarikas 500 g

Pamatinformācija

ICONFIT Crispy Protein Breakfast on Eestis välja arendatud ja toodetud tervislik hommikusöök. Kombineerisime mõnusalt krõbedad proteiinipallid Eesti aedadest pärit külmkuivatatud marjadega, lisasime kookoshelbeid ja magustamiseks natuke tervislikku s

Prece ir arhivēta

ICONFIT Crispy Protein Breakfast on Eestis välja arendatud ja toodetud tervislik hommikusöök. Kombineerisime mõnusalt krõbedad proteiinipallid Eesti aedadest pärit külmkuivatatud marjadega, lisasime kookoshelbeid ja magustamiseks natuke tervislikku steviat. Ei grammigi lisatud suhkrut! Sinul jääb vaid lisada piima ning nautida.Kuigi kaupluselettidel on laias valikus erinevaid hommikuhelbeid siis nende toitained vaadates on pilt šokeeriv. Perele mõeldud sportlike fitness ja tervislike nimedega toodete koostisosades on odava hinna saavutamiseks kuhjaga lisatud odavat suhkrut, invertsuhkrusiirupit, glükoosisiirupit, suhkruroomelassi ja palju muud mida ei tohiks sellistesse toodetesse üldse lisada. Toitainetest domineerivad ülekaalukalt lisatud suhkrud ja süsivesikud ning heal juhul leidub natuke üle 5% proteiini.Meie tootearenduse eesmärk oli luua Eestis kvaliteetne proteiinirikas alternatiiv milles kasutusel naturaalsed maitsvad marjad ja ei mingit lisatud suhkrut. ICONFIT Crispy Protein Breakfast sisaldab üle 44% proteiini!Põhiliseks koostisosaks on 52% proteiinisisaldusega krõbedad proteiinipallid (vadakuvalgu isolaat ja riisijahu). Lisasime kookoshelbeid ning Eesti aedadest pärit külmkuivatatud marjade tükid milles on tervisliku külmkuivatamise meetodi abil säilinud kõik vitamiinid, antioksüdandid ja teised kasulikud looduslikud ained. Magustamiseks kasutasime väikese koguse steviat, mida peetakse maailmas kõige tervislikumaks alternatiiviks suhkrule.Suurest pakist jätkub mitmeks hommikusöögiks tervele perele. Sina lisa vaid piima (või soovi korral ka värskeid marju, puuvilju, jogurtit, keefirit vm.) ning naudi erakordselt maitsvat ja proteiinirikast Eesti hommikusööki!.Koostisosad: Krõbedad proteiinipallid (vadakuvalgu isolaat, riisijahu), naturaalsed külmkuivatatud mustsõstra või vaarikatükid, kookoshelbed, Stevia magusaine (stevioolglükosiid). Eesti toode.

Produktu kodi

Ražotāja kods
IF177920

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt