Joyroom excellent series passive capacitive stylus pen white (JR-BP560)

12,99 €

Pamatinformācija

Joyroomi suurepärane seeria passiivne mahtuvuslik puutepliiats (JR-BP560) Joyroomi puutepliiats on ühilduv kõigi LED- ja OLED-puutetundlike ekraanidega, seega sobib see paljudeks rakendusteks. Lihtsasti vahetatavad otsikud võimaldavad teil joonistada

Joyroomi suurepärane seeria passiivne mahtuvuslik puutepliiats (JR-BP560)

Joyroomi puutepliiats on ühilduv kõigi LED- ja OLED-puutetundlike ekraanidega, seega sobib see paljudeks rakendusteks. Lihtsasti vahetatavad otsikud võimaldavad teil joonistada, mängida mänge, fotosid redigeerida ja tekste täpselt esile tõsta. Kerge ja ergonoomiline korpus võimaldab teil pliiatsit kindlalt käes hoida pikka aega. Toode tagab loomuliku sujuvuse, mis on võrreldav traditsioonilise pastapliiatsi või pliiatsiga. Koos kahe sõrmega puutetundliku ekraaniga kohandatud kindaga kasutamine parandab oluliselt kasutusmugavust.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: Joyroom
  • Tüüp: puutetundlik puutepliiats
  • Ühilduvus: kõik LED- ja OLED-puutetundlikud ekraanid
  • Korpuse läbimõõt: 9 mm
  • Pliiatsi läbimõõt: 7 mm
  • Vahetatavate otsikute arv: 2
  • Materjal: alumiiniumsulam ja silikoon

Komplekti sisu:

  • 1 x puutetundlik puutepliiats

Põhilised omadused:

  • Kaks lihtsalt vahetatavat otsikut erineva läbimõõduga
  • Tagab vaba liikumise nagu päris pastapliiats või pliiats
  • Täiuslik reageerimisvõime
  • Madal kaal mugavaks käepidemeks
  • Ühildub puutetundliku ekraani kindaga

Palju rakendusi

Puutepliiats Joyroom JR-BP560 on ühilduv kõigi LED- või OLED-puutetundlike ekraanidega seadmetega. See sobib suurepäraselt selliste seadmete jaoks nagu iPhone ja iPad või muud tooted. See on ideaalne täpseks joonistamiseks, kirjutamiseks, tekstide märkimiseks ja mängude mängimiseks. Kaks vahetatavat otsikut võimaldavad teil puutepliiatsit erinevate vajaduste jaoks kohandada. See on ka suurepärane toode lastele.

Loomulikult sujuv kirjutamine ja joonistamine

Tootjad on taganud, et selle puutepliiatsi kasutamine oleks võimalikult sarnane päris pastapliiatsi või pliiatsiga kirjutamise ja joonistamisega. Võite oodata täiuslikku sujuvust, maksimaalset reageerimisvõimet ja katkestuste puudumist ekraaniga kokkupuutel. Kui teile on oluline tipptasemel täpsus graafiliste kujunduste loomisel või fotode redigeerimisel, siis see puutepliiats on ideaalne valik.

Kerge korpus täielikuks mugavuseks

Pliiatsi korpus on valmistatud kergest alumiiniumsulamist, tänu millele saate seda mugavalt käes hoida ja unustada väsimuse hoolimata pikaajalisest tööst. Silikoonots tagab sujuva navigeerimise ekraanil.


Producent code JR-BP560
Quantity in a collective packaging 30
Package Box
Product packaging depth in cm 5,8
Product packaging height in cm 2,2
Product packaging width in cm 22
Waga gabarytowa w gramach 36.67
Tłumaczenia ger, ita, cze, ukr
BC AB
Color White

Produktu kodi

EAN
6941237154644
Ražotāja kods
6941237154644

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt