Matná fólie Baseus jako papír podobný papíru pro kreslení na iPad 10,2'' 2019 / iPad 10,2 &q

Pamatinformācija

Baseus 0,15 mm Paberitaoline kile - kile iPad Pro graafilistele disaineritele. Meenutab paberit ja lihtsustab joonistamist: Kaitsekile unikaalse tekstuuriga, mis meenutab paberilehte. Loodud Apple'i iPad tahvelarvutitele ja nende graafiliste töödega

Prece ir arhivēta

Baseus 0,15 mm Paberitaoline kile - kile iPad Pro graafilistele disaineritele. Meenutab paberit ja lihtsustab joonistamist:

  • Kaitsekile unikaalse tekstuuriga, mis meenutab paberilehte. Loodud Apple'i iPad tahvelarvutitele ja nende graafiliste töödega tegelevatele kunstnikele, kes hindavad mugavust ja projekti täpsust. Ultratugev, mitmekihiline ja libisemisvastane kate, mis tagab igasuguse liikumise täiuslikkuse ja samal ajal kaitseb seadme ekraani.
  • Nagu paberileht - Tänu spetsiaalsele töötlusele, mille kile on läbinud, on selle pind puudutamisel veidi kare, mitte sile ümbris. Seda tekstuuri hindavad kindlasti kunstnikud, kes teavad, kui libe tahvelarvuti ekraan võib olla petlik ja ärritav. Baseus Paper-like Film kilega saavad pliiatsi liigutused olla täpsed nagu hästi teritatud pliiats paberilehe peal.
  • Libisemist ega valguse peegeldumist pole - Unikaalne kile tekstuur tagab nii pikemate pliiatsiliigutuste kui ka üksikute klõpsude kindluse. Pole libisemist ega probleeme tegevuse lugemisega tahvelarvutil. Kate on ka pinnatud, et kõrvaldada probleemsed valguse peegeldused, nii et saate oma seadme julgelt välja võtta isegi väga päikesepaistelisel päeval. Sest miks jääda koju, kui saate töötada meeldivamates tingimustes?
  • Ultratugev - Kate on vaid 0,15 mm paks! Te ei pea kartma, et see mõjutaks ekraani tundlikkust või kuvatava pildi kvaliteeti. Värvid ja teravus jäävad samaks. Igatahes võib selliste mõõtmetega olla väga lihtne unustada, et kile seadmel üldse on.
  • Mitmekihiline konstruktsioon - Hoolimata minimaalsest paksusest koosneb kile 5 eraldi kihist, millest igaüks lisab täiendavaid praktilisi eeliseid. Alates erakordsest kriimustuskindlusest kuni valguse peegelduste ja inetute rasvaste jälgede vähendamiseni ning tugeva kleepuva kihi tõttu turvalise paigalduseni. Lihtsalt täielik kate.
  • Enam pole mustust - Kate on kaetud oleofoobse kattega, mis vähendab plekkide ja rasvaste jälgede teket, nagu sõrmejäljed. Selge pilt ja atraktiivne välimus ilma pideva ekraani pühkimiseta.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: Baseus
  • Nimi: Paberitaoline kile
  • Paksus: 0,15 mm
  • Materjal: PET
  • Lisafunktsioonid: paberilehe sarnane tekstuur,
  • Hinnas: kaitsekile, 2x ekraanipuhastuslapp, 2x tolmueemalduskleeps, spaatel

Compatibility - device model iPad 10.2'' 2019 (7 gen.), iPad 10.2'' 2020 (8 gen.), iPad 10.2'' 2021 (9 gen.)
Zaopatrzeniowiec ŁŚL
Baseus Baseus
Quantity in a collective packaging 150, 60
Product packaging height in cm 35,1
Product packaging width in cm 23,7
Product packaging depth in cm 1,5
Main color Transparent
Producent code SGAPIPD-FZK02
Compatibility - device manufacturer Apple
Package Envelope
Waga gabarytowa w gramach 134.17
Tłumaczenia eng, cze

Produktu kodi

EAN
6953156215757
Ražotāja kods
6953156215757

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt