Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio Dongle

Pamatinformācija

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio Dongle DaVinci Resolve ühendab lõikamise, värvikorrektsiooni, visuaalsed efektid, liikuvad graafikud ja helijäreltöötluse ühes rakenduses. Tänu atraktiivsele ja kaasaegsele kasutajaliidesele on DaVinci Resolve

Prece ir arhivēta

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio Dongle

DaVinci Resolve ühendab lõikamise, värvikorrektsiooni, visuaalsed efektid, liikuvad graafikud ja helijäreltöötluse ühes rakenduses. Tänu atraktiivsele ja kaasaegsele kasutajaliidesele on DaVinci Resolve kiiresti õpitav. See on piisavalt lihtne algajatele ja pakub samas piisavalt võimsust professionaalidele. DaVinci Resolve abil saate töötada kiiremini ja kõrgema kvaliteediga, kuna te ei pea erinevate ülesannete jaoks omandama mitmeid rakendusi ega vahetama tarkvara. Saate kõiki protsesse töödelda otse kaamerast pärit algse pildikvaliteediga. Põhimõtteliselt saate ühes rakenduses omaenda järeltootmisstuudio. DaVinci Resolve'is õpite täpselt neid tööriistu, mida kasutavad ka Hollywoodi professionaalid.

Hollywoodi number üks järeltootmise jaoks
Kinofilmide ja telesaadete jaoks kasutavad tipptasemel spetsialistid DaVinci Resolve'i sagedamini kui muid lahendusi. Sest DaVinci Resolve on tuntud oma muljetavaldava kvaliteedi ja loovate tööriistade poolest, mis on teistest rakendustest aastate kaugusel. Saate 32-bitise ujuvkoma, YRGB-väriteaduse ja tohutult laia värviruumi uusimate HDR-töövoogude jaoks. Lisaks saate Fairlighti legendaarse kvaliteetse helitöötlusega optimaalse heli. DaVinci Resolve'il on täpselt samad tööriistad, mida professionaalsed värvikorrektsiooni spetsialistid, toimetajad, VFX-kunstnikud ja heliinsenerid kasutavad iga päev oma lemmikfilmide lõpetamiseks ja telesaadete voogesitamiseks.

DaVinci Resolve 17
DaVinci Resolve 17 pakub täiustatud HDR-värviruumides optimaalset pilditöötlust, võimsat helimootorit, töövooge immersiivse 3D-heliga jne. Värvikorrektsiooni spetsialistid saavad HDR-värvikorrektsioonitööriistu, AI-toega Magic-Mask-tööriistu jne. Fairlighti värskendused hõlmavad hiire ja klaviatuuri põhiseid lõikamisvalikuid ja Fairlight Audio Core'i. Lisaks on olemas võimas helimootor, mis toetab 2000 rada süsteemis. Toimetajad saavad nautida mitmeid funktsioone, nagu metateabepõhine lehevaade koos kastide jaotustega kiiremaks materjali leidmiseks, suumitavad helilained heli lõikamiseks, intelligentne uuesti kaadrisse võtmine, proksid, efektide eelvaade jne. Lisaks saab Fusionis loodud efekte, tiitleid ja üleminekuid nüüd kasutada redigeerimis- ja lõikealadel.

Universaalne lahendus järeltootmiseks
Õigete tööriistade abil õiges keskkonnas töötamiseks on DaVinci Resolve jagatud mitmeks tööruumiks. Lõikamine toimub lõike- ja redigeerimisruumides. Fusioni tööruum on mõeldud visuaalsete efektide ja liikuvate graafikute redigeerimiseks. Värvikorrektsioon toimub värvimisruumis, helitöötlus Fairlighti ruumis ning meediumiplaneerimine ja väljund vastavalt meedia- ja väljundruumides. Tööruumide vahel liikumiseks piisab ühest klõpsust.

Edit - Maailma kiireim ja kõige arenenum mitte-lineriline redigeerimissüsteem
Tutvunud kujundusega, rada paigutusega ja tavaliste töövoogudega õpivad algajad kiiresti ja professionaalsed toimetajad saavad hakkama keerukamate ülesannetega. See sobib suurepäraselt suuremateks projektideks, nagu kinofilmid, telesaadete, voogesituse, reklaamklippide, dokumentaalfilmide jne jaoks. Redigeerimisruumis on palju funktsioone, nagu lohistamise ja kukutamise redigeerimine, kontekstitundlikud tööriistad automaatseks kärpimiseks, täielikult kohandatavad kiirklahvid kiiremaks töötamiseks. Lisaks on olemas sadade pealkirjade, üleminekute ja efektide raamatukogu, mida saate projekti lisada ja animeerida. Samuti on olemas täielik tööriistakomplekt meediumihalduseks, korraldamiseks ja ajaskaala käsitsemiseks.

Cut - Kiiret tööd vajavatele toimetajatele
Cut-ruum sobib suurepäraselt projektidele, millel on pingelised tähtajad ja dokumenteerimistööd. Cut-ruumi kasutajaliides toetab tõhusaid töövooge, hõlbustab uute kasutajate sissejuhatust ja on kiirusele suunatud. Funktsioonid nagu Source Tape allikapaela vaatamiseks, Fast Review kiireks kontrollimiseks ning topeltajaskaalad ja intelligentsete lõiketööriistade abil töötate kiiremini kui kunagi varem. Sync Bin- ja Source Overwrite-tööriistad võimaldavad kiiret ja lihtsat mitmekameraliste programmide lõikamist ja täiuslikult sünkroniseeritud vaheklippide loomist. Iga toiming Cut-ruumis käivitab tegevuse. Nii veedate rohkem aega lõikamise ja vähem aega käskude otsimisega. Lisaks sobib skaalatav kasutajaliides lõikamiseks liikvel olles.

Color - Hollywoodi lemmik värvikorrektsiooniks
Uued kasutajad saavutavad suurepäraseid tulemusi ja õpivad samal ajal arenenumaid tööriistu. Pilditöötlustarkvaraga tuttavad kasutajad saavad lihtsalt reguleerida kontrasti, värvitemperatuuri, keskmisi, küllastust ja muid põhikorrektsioone. Color-ruumis on tohutu valik esmaseid ja sekundaarseid värvikorrektsiooni funktsioone, sealhulgas PowerWindows, kvalifikaatorid, jälgimine ja arenenud HDR-tööriistad jne.

Fusion - Mängufilmi kvaliteediga visuaalsed efektid ja liikuvad graafikud
Fusion-ruumis saate luua mängufilmide visuaalseid efekte ja liikuvaid graafikuid otse DaVinci Resolve'is. Node-põhine töövoog võimaldab luua keerukaid efekte ja animatsioone lihtsal viisil, kiiremini kui kunagi varem kihtide abil. Visuaalsete efektide ja liikuvate graafikute loomiseks saate kasutada sadu 2D- ja 3D-tööriistu koos arenenud animatsioonikõverate ja võtme kaadrite redigeerijatega, et luua suurepäraseid looduslikke ja realistlikke animatsioone. Fusionil on kõik, alates punkti-, tasapinna- ja 3D-kaamera jälgimisest kuni fotorealistlike komposiitloomingute jaoks mõeldud rotoskoopimis- ja võtme tööriistadeni, samuti spektakulaarsed animeeritud pealkirjad, 3D-osakesesüsteemid jne.

Fairlight - Professionaalsed tööriistad helijäreltöötluseks
Fairlight-ruumis on sadu professionaalseid tööriistu helijäreltöötluseks. Fairlightiga on teil digitaalne helitööjaam (DAW) otse oma redigeerimis- ja värvikorrektsioonisüsteemis. Tutvumist toetavad klaviatuuripõhised lõiketööriistad võimaldavad erakordselt kiiret töötamist, eriti kui lülitute Fairlightile mõnest muust tarkvarast. Suurepärane Fairlight Audio Core võimaldab teil kasutada kuni 2000 heliriba koos efektide, EQ ja dünaamilise töötlusega reaalajas. Saate täpseid lõiketööriistu, arenenud ADR- ja Foley-tööriistu ning FairlightFX-i efekte, nagu kaja, de-esser, müraeemaldus jne. Saate segada ja väljundit teha stereos, 5.1, 7.1 ja isegi uusimatesse immersiivsetesse 3D-helivormingutesse täielikult ühes projektis.

Media ja Deliver - Hullumeelselt palju vorminguid viimistlemiseks ja meisterdamiseks
Meedia- ja Deliver-ruumides on kõik, mida vajate lõppprojektide importimiseks, haldamiseks ja väljastamiseks. Lõike- ja redigeerimisruumides importeerite ja sorteerite materjali, saate meedia-ruumis pühendatud täisekraanivaate. Nii saate keskenduda fotomaterjali ettevalmistamisele enne redigeerimist, klippide sünkroonimisele ja meedia sorteerimisele ja metadatega märgistamisele. Meedia-ruumis saate kaamera mälukaarte varundamiseks kloonida. Kiireks eksportimiseks saate faile väljastada kõikjalt tarkvarast ja laadida need üles YouTube'i, Vimeo ja Twitterisse. Lisaks on Deliver-ruumis juurdepääs kõigile kodeerimisvalikutele ja vormingutele ning renderdamisloendile mitme ülesande eksportimiseks.

Resolve FX
DaVinci Resolve Studio 17 sisaldab üle 100 GPU- ja CPU-kiirendatud Resolve FX-efekti erinevates kategooriates, nagu hägustamine, valgustus, pildi taastamine, ilu, stiliseerimine jne. Versioon 17 pakub ka üksteist pluginit tekstuuride esiletõstmiseks, detailide taastamiseks, videokollaažideks, 3D- võtme, HSL-võtme, Luma-võtme, hägustamise, liikumisteede, müra vähendamise, pildi muundamise ja valevärvide jaoks. Plug-in Video Collage sobib suurepäraselt suumitaoliste pildi-pildis videote, virtuaalsete koreograafiliste efektide jne jaoks. Samuti on täiustatud objekti eemaldamise, pikslivea parandamise, tolmu eemaldamise, hägustamise ja filmikübe plug-inid. Kõiki Resolve FX-efekte saab animeerida Cut-, Edit- ja Fusion-ruumides ühtlustatud inspektori abil.

DaVinci Neural Engine
DaVinci Neural Engine kasutab kaasaegseid süvaõppe ja tehisintellekti võrgustikke. See toetab funktsioone nagu näotuvastus, objekti eemaldamine, intelligentne uuesti kaadrisse võtmine, kiiruse muutmine Speed Warp'i abil, Super Scale'i abil materjali suurendamine, automaatne värvide sobitamine jne. DaVinci Neural Engine töötab täielikult platvormideüleselt, kasutades tehisintellekti ja süvaõppe GPU-innovatsioone, et pakkuda ületamatut jõudlust ja kvaliteeti. DaVinci Neural Engine lahendab keerulisi, korduvaid ja aeganõudvaid probleeme lihtsasti kasutatavate tööriistade abil. Näiteks näotuvastuse korral saate klippe sorteerida inimeste järgi kastidesse, uuesti kaadrisse võtta ja muud.

Ühildub kolmandate osapoolte pluginate ja meediumitega
Erinevate töövoogude ja rakenduste tõttu vajate järeltootmislahendust, mis on ühilduv sama paljude süsteemidega. DaVinci Resolve töötab koos igat tüüpi meediumiga, alates otse ühendatud kõvaketastest kuni NAS- ja SAN-süsteemideni. Saate laiendada DaVinci Resolve'i kolmandate osapoolte Open FX- ja VST-pluginate või kasutada kolmandate osapoolte mallide jaoks pealkirju ja graafikat. DaVinci Resolve'i integreerimiseks töövoogude ja meediahaldussüsteemidega on arendajatele saadaval API töövoogude integreerimiseks ja uus API kodeerimiseks. Ja kuna DaVinci Resolve on ühilduv kõigi levinud failivormingute ja järeltootmisrakendustega, saate faile hõlpsasti kasutada DaVinci Resolve'is, Final Cut Pro X-is, Media Composeris ja Premiere Pro-s.

Mitme kasutaja koostöö
Ainult DaVinci Resolve'iga saate luua ja laiendada omaenda järeltootmisstuudiot. DaVinci Resolve on täielikult koostööks mõeldud, võimaldades rohkemate inimeste samaaegset töötamist samade projektide kallal kiiresti kasvava töömahuga. Lisaks toetab koostööd toimetajate, värvikorrektsiooni spetsialistide, VFX-kunstnike, animaatorite ja heliinseneride vaheline võimas mitme kasutaja andmebaasisüsteem ja universaalsed ajaskaalad. Kõige tipuks ei pea te faile importima ega eksportima ega projekte transkodeerima. Samuti ei pea te tegelema kohandamise ja muudatuste haldamisega ning töö ei saa kaduma minna. DaVinci Resolve võimaldab kasutajatel töötada ühes projektis koos ja samal ajal.


Category Image and Video Processing Programme
Type Full Version
Data Media No (License Key for Download)
Version 32 Bit

Izmēri un svars

Bruto svars
0.1 kg
Iepakojuma platums
135 cm
Iepakojuma augstums
1.5 cm
Iepakojuma garums
19 cm

Produktu kodi

EAN
9338716000870
Ražotāja kods
BM-DV/RESSTUD/DONGLE

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt